Obavijesti

Promo sadržaj

Zaustavite ispadanje kose uz 100% prirodni preparat

Zaustavite ispadanje kose uz 100% prirodni preparat
5

Predstavljamo Vam MARBO kolekciju za 100% prirodnu njegu kose. Preparati načinjeni od čistih biljnih ekstrakata, snažnog djelovanja i vrlo brzo vidljivih rezultata

MR.PHARM. ANA MJEDA 
Biljna ljekarna Quisisana, trg Bana Jelačića 15, Zagreb

U svojoj dugogodišnjoj praksi,  još nisam naišla na tako učinkovite preparate za tretiranje problema vlasišta, kao što su Marbo preparati.Radi se, naime, o izvanrednoj tradicionalnoj prirodnoj recepturi, sa naročito velikom koncentracijom biljnih ekstrakata, što ove preparate čini sigurno najboljim na tržištu.

Osobno sam se uvjerila, u kontaktu s korisnicima, da su Marbo preparati vrlo ugodni, sigurni i jednostavni za upotrebu, i kao takvi, vrlo brzo vidljivih i trajnih rezultata.

MARBO AKTIVATOR
za novi rast kose

je 100% prirodna formula, koja aktivira novi  rast kose na prorijeđenim i ogoljelim regijama. Protiv svih vrsta ispadanja kose (alopecija), od najblažih, pa sve do potpunog gubitka kose.

Redovitom primjenom vrlo brzo progušćuje prorijeđeno vlasište (naročito kod žena), i potiče rast nove kose na ogoljelim regijama, a postojeća kosa postaje jača i zdravija.

Desetogodišnjim dermatološkim iskustvom potvrđeno je da je AKTIVATOR MARBO jedan od najučinkovitijih prirodnih preparata u svijetu protiv alopecie areate ( ispadanja kose u krugovima ),čak i za djecu.

MARBO LOSION
za čišćenje vlasišta, i protiv jakog ispadanja kose

je 100% prirodni preparat  koji zaustavlja intenzivno i dugotrajno ispadanje kose,bez obzira na uzrok.

Temeljito i trajno  čisti vlasište od  prekomjernog mašćenja,peruti i svrbeži, te seboreičnog dermatitisa.

Najefikasniji je u kombinaciji sa MARBO Šamponom.

MARBO ŠAMPON
sa biljnim česticama, za 100% prirodnu njegu kose

je jedinstven spoj ljekovitog bilja.Aktivni sastojci koprive bogati vitaminima i mineralnim solima,potiču lokalnu cirkulaciju, i obnovu korijena dlake. Ekstrakti kadulje i ružmarina reguliraju lučenje sebuma, sprečavaju mašćenje vlasišta i umiruju iritacije kože glave.

www.marbo-kosa.com

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine
PROMO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine

Hit Mister Dzirla Čang Šlang, najprodavaniji čaj za reduciranje težine na svijetu (89 milijuna kupaca, od toga milijun I dvjesto tisuća u hrvatskoj I sa tradicijom 42 godine prisustva), na zahtjev mnogobrojnih kupaca ponovno je dostupan na hrvatskom tržIštu!

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije
PROMO

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije

Upalite svoje roštilje i pripremite se za najukusniju grill sezonu ikada! Prvi maj je tu, a sve je spremno da ga proslavite s najfinijim mesom iz neodoljivih mix&grill kutija by the Meat.
Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'
PROMO

Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'

Tvrtka Intersnack Adria time osnažuje potencijale darovite djece i potiče njihov doprinos stvaranju boljeg društva u cjelini