Obavijesti

Viral

Komentari 56

Majka u panici: 'Snimila sam duha pored svoje malene kćeri'

Majka u panici: 'Snimila sam duha pored svoje malene kćeri'

Velika Britanija: Žena je snimala svoju devetomjesečnu kćerkicu tijekom igre u dnevnom boravku. Vjeruje da je na snimci uspjela uloviti duha i tvrdi da je riječ o obiteljskoj prijateljici...

VIDEO

Majka devetomjesečne bebe iz Velike Britanije tvrdi da njena malena kćer vidi duha, a to je primijetila tijekom uobičajene igre. Naime, na kameri je vidljiva bijela "mrlja" koja prolazi kraj malene Nylah, a 26-godišnja mama Jessica Lewis smatra da je riječ o duhu obiteljske prijateljice koja je jedva čekala rođenje Nylah, ali je iznenada preminula.

Ovo priviđenje prvi je put viđeno baš na godišnjicu njezine smrti, a beba je i dalje zainteresirana točno za mjesto na kojem je "duh" nestao, piše Daily Mail.

Majka tvrdi da nije ništa primijetila, sve dok nije ponovno pogledala snimku.

- Uvijek snimam svoju kćeru, a ovaj put sam tek nakon nekoliko dana primijetila nešto na snimci. Čak se čuje i zvuk iz te "mrlje", a u sobi smo bili samo beba i ja - kaže Jessica.

Od tog trenutka malena Nylah se vraća na mjesto gdje je situacija snimljena. 

- Kad je moja sestra bila mala, imala je izmišljenog prijatelja, a mama je rekla kako je uvijek viđala čudne stvari. Ali, ovo je prvi puta da ja vidim nešto slično - kazala je Jessica. 

Od kada je snimila ovaj video, Jessica navodi kako se non stop događaju čudne male stvari, poput treperenja svjetla, što se nikada prije nije događalo.

- Iskreno, ne znam o čemu je riječ. Naša kuća nije ni 100 godina stara, a na kraju naše ulice je groblje, ali do sada nisam ništa čudno vidjela. Zbog cijele ove situacije malo me hvata panika - rekla je Jessica.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 56
VIDEO

Najbizarnije igrice Hrvata u krevetu: Probali su s puževima. Zapeli su mu, znate već gdje...
PUŽ MUŽ VADI ROGE VAN!

Najbizarnije igrice Hrvata u krevetu: Probali su s puževima. Zapeli su mu, znate već gdje...

Dežurni liječnik zasukao je rukave i pokušao ih je 'evakuirati', no spašavanje je propalo. Pokušali su i druge tehnike, a da stvar bude gora, muškarcu je partnerica u uretru ugurala i kapaljku!

Sjećate se Kristine Mandarine? Evo kako ona izgleda danas...
FOTOGALERIJA

Sjećate se Kristine Mandarine? Evo kako ona izgleda danas...

Svi su išli po kuru C vitamina na njezin štand u Zagrebu. Pet godina nakon toga Kristina Mandarina vozi Ferrarije u Dubaiju. Imala je i nekoliko estetskih operacija. Mnogi je i ne prepoznaju
Slovenac osvojio 60 milijuna  na lutriji. Uplatio  putem interneta, čak 9 milijuna eura ide općini
SRETNIK IZ SUSJEDSTVA

Slovenac osvojio 60 milijuna na lutriji. Uplatio putem interneta, čak 9 milijuna eura ide općini

U 33. kolu igre Eurojackpot izvučeni su brojevi 2, 3, 6, 15, 35 – 1, 3 koji su igračima iz Njemačke i Slovenije donijeli dobitak u iznosu od 60.000.000 eura.