Obavijesti

Viral

Komentari 174

Mistik koji je predvidio Trumpa zna kad počinje 3. svjetski rat

Mistik koji je predvidio Trumpa zna kad počinje 3. svjetski rat

Horacio Villegas je upozorio i da će lider SAD-a napasti Siriju, što se i nedavno dogodilo, a predvidio je i da će svjetski odnos snaga izazvati sukobe sa smrtonosnim posljedicama...

VIDEO

Samoprozvani "božji poslanik" Horacio Villegas poznato je ime u svijetu proročanstava, a nakon što je predvidio pobjedu Donalda Trumpa na predsjedničkim izborima, ovog puta ima "poslasticu" - uvjeren je da zna kad će započeti Treći svjetski rat! Vjeruje da će nuklearni rat izbiti na 100. obljetnicu ukazanja Gospe Fatimske, odnosno 13. svibnja, javlja Mirror.

Villegas je navodno predvidio da će "milijarderski poduzetnik postati kralj iluminata koji će izazvati Treći svjetski rat".

- Ono što ljudi trebaju znati je da će rat trajati od 13. svibnja do 13. listopada, i biti spremni na to. Čekaju nas razaranja, šokovi i smrt - izjavio je Villegas.

Već je ranije ovaj prorok upozorio i da će lider SAD-a napasti Siriju, što se i dogodilo nedavno napadom na zračnu bazu, a predvidio je i da će svjetski odnos snaga dovesti Rusiju, Kinu i Sjevernu Koreju u globalni sukob sa smrtonosnim posljedicama...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:24

- Velika, besramna i smiona svađalica. On će biti izabran za guvernera vojske. Bit će neustrašiv. Slomljeni most, grad koji se onesvijestio od straha. Lažni trubač će, prikrivajući ludilo, prisiliti Bizant da mijenja svoje zakone. Iz Egipta će stići čovjek koji će povući zakone i promijeniti novac - stoji u njegovim stihovima koji su također povezani s pobjedom Donalda Trumpa na predsjedničkim izborima. 

No, osim Villegasa, još je i legendarna Baba Vanga predvidjela novi svjetski poredak. Također, predvidjela je da će Treći svjetski rat izbiti nakon sukoba u zemljama na Bliskom istoku i dolaska vala migranata u Europu. 

Ako je vjerovati Villegasu, Treći svjetski rat kuca na vrata...

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 174
VIDEO

VIDEO Dalmatinski Spiderman spustio se niz zgradu: 'Možda se nečiji muž ranije vratio doma...'
POTEZOM NASMIJAO INTERNET

VIDEO Dalmatinski Spiderman spustio se niz zgradu: 'Možda se nečiji muž ranije vratio doma...'

HRVATSKA - Nižu se reakcije na snimku starijeg gospodina koji se spušta niz zgradu na ne baš uobičajen način. Objava na popularnoj Instagram stranici "Dnevna doza prosječnog Dalmatinca" je u kratkom roku prikupila na stotine 'lajkova' i komentara, a starijeg gospodina su neki s razlogom prozvali - Dalmatinski Spiderman. "Možda je muž ranije došao doma", "Barem ima gaće na sebi", "Bježi od svoje kuće i ukućana", "Išao je viriti susjedu koja se presvlači", samo su neki od komentara. Što ga je nagnalo da se na ovaj način spušta niz zgradu vjerojatno nećemo doznati, ali ima onih koji krivca vide u južini.

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu
Prvi put nakon dugo vremena Dinamovi će navijači do Poljuda morati doći u svojim vozilima!
NOVI IZAZOV ZA POLICIJU

Prvi put nakon dugo vremena Dinamovi će navijači do Poljuda morati doći u svojim vozilima!

U Split dolazi više od 1400 gostujućih navijača, koje ovaj put neće prebacivati u autobuse pa tako pratiti do stadiona, jer navodno gradska prijevoznička tvrtka nije htjela ustupiti autobuse