Obavijesti

Viral

Komentari 24

Nije mu lako: Crnac ostao bez penisa i dobio drugi - od bijelca

Nije mu lako: Crnac ostao bez penisa i  dobio drugi - od bijelca

Jedan nesretni 40-godišnji Južnoafrikanac doživio je možda i najgoru moguću ozljedu - onu penisa. Na njegovu veliku žalost, ponos mu je morao biti odstranjen, no ubrzo je stigao novi...

VIDEO

Kirurški tim iz Južne Afrike odradio je složenu operaciju transplatacije penisa nad 40-godišnjim tamnoputim muškarcem, no uz jedan "problemčić" - penis za transplataciju je bio bijele boje.

Riječ je o trećoj takvoj operaciji u svijetu, ali da bi bila potpuno uspješna, liječnički tim će morati provesti složeni zahvat medicinskog tetoviranja muškarčevog novog ponosa, kako bi mu približili boju kože. Tetoviranje bijelog penisa naručeno je krajem godine, a liječnici su sigurni da će pacijent punu funkcionalnost svog novog penisa moći isprobati i prije.

Zasad može postići erekciju, ali još uvijek ne može urinirati sam, a uspješan seksualni odnos će moći imati za pola godine.

Inače, ovaj 40-godišnji pacijent izgubio je svoj penis zbog komplikacija nastalih tradicionalnim obredom obrezivanja. Doktor Andre van der Merwe iz bolnice u Stellenboschu objasnio je da postoji jako malo donora ove vrste.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Operacija

- Ovaj pacijent je imao uspješne veze, ali kada dođe do pitanja intimnosti tu sve prestaje. Bio je u depresiji i čak razmišljao o samoubojstvu. Morali smo nešto poduzeti. Evo, danas u našoj bolnici nema sretnijeg pacijenta – rekao je dr. van der Merwe, koji je inače izveo i prvu uspješnu transplataciju penisa ikad, prije tri godine.

Umjetnica koja će izvesti medicinsko tetoviranje penisa kaže da potamnjivanje kože ovom metodom nije rijetkost, ali da će zbog strateškog mjesta koje se tetovira zahvat biti dugotrajan i složen.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

VIDEO Snimili su misteriozne krugove iznad Karlovca: 'Što je ovo? Možda i nismo sami...'
'NISAM OVO NIKAD VIDIO'

VIDEO Snimili su misteriozne krugove iznad Karlovca: 'Što je ovo? Možda i nismo sami...'

Iznad Karlovca su snimljeni krugovi na nebu. Snimke su stigle i sa sjevera Hrvatske. Čitatelji su zbunjeni. Kažu da ovako nešto nikad nisu vidjeli

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle
Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!
DAMIR MIŠKOVIĆ ZA 24SATA

Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!

Plus+ Naslov iz 2017. nas je financijski unazadio dvije godine, a vjerojatno će i ovaj. Ali ovaj put imamo puno ponuda za sve naše igrače, ali najviše za jednog. Uvjeren sam da će Rijeka biti prvak, kaže Damir Mišković