Obavijesti

Viral

Dobitnici ulaznica za koncert grupe Pips, chips i videoclips

Dobitnici ulaznica za koncert grupe Pips, chips i videoclips

Saznajte tko su sretni dobitnici 8x1 ulaznice za koncert grupe Pips, chips i videoclips u subotu, 2. srpnja na krovu Muzeja suvremene umjetnosti.

Sretni dobitnici koji dobivaju po jednu ulaznicu za koncert su:

Mirjana Štefičar
Domagoj Babić
Stipe Zanko
Marko Jarnević
Luka Nikiforov
Stela Marković
Bojan Baćanović
Dino Komlinović

Čestitamo! Dobitnici mogu svoje ulaznice preuzeti uz osobnu ispravu na porti Muzeja suvremene umjetnosti u subotu 2.7. već od 11 h, a najkasnije do 20.30 h.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ljeto u MSU nastavlja se žestokim koncertom Pipsa. Za Ivaniša kažu da je već četvrt stoljeća u grozničavoj potrazi za savršenom pop pjesmom. Pa smo u toj potrazi od njega dobili i Malu fuficu i Dinamo ja volim, R'n'R zvijezdu, briljantni album Fred Astaire, Rositu Perdingo,  Mrguda, Zdenku i vanzemaljce... Za njihov posljednji album Walt, posvećen legendarnom autoru crtića, najbolja preporuka bila je kritika u kojoj je zaključeno da je riječ o najboljem albumu na ovim prostorima još od 'Odbrane i poslednjih dana' Idola.

Festival Ljeto u MSU i ove godine prate Turistička zajednica grada Zagreba te Jadransko osiguranje. Dobru zabavu osigurava i Karlovačko, partner projekta. Mr. Jack zna da glazba, baš kao i on, zbližava ljude, stoga se i ove godine odazvao pozivu i ljetuje u MSU-u.

Saznajte više o koncertu!

Osvojite ulaznice za Pipse!

Koncert će se održati u subotu, 2. srpnja u 21 h na terasi Muzeja suvremene umjetnosti u Zagrebu. Poklanjamo vam 8x1 ulaznicu koja vrijedi i za projekciju talijanskog filma "Mladost" istoga dana od 18 do 20 h, kao i za izložbu "Divlji zapad".
Ispunite obrazac ispod ovog članka i odgovorite na pitanje zašto volite Pipse. Osam autora najboljih odgovora nagradit ćemo sa jednom ulaznicom za subotnji koncert. Nagradni natječaj traje od 30. lipnja 2016. godine do 1. srpnja 2016. godine u 11 h.

Pravila nagradnog natječaja pročitajte ovdje.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

VIDEO Cesta za nigdje, zebra ni za što, stepenice ni do čeg: Ovo su bizarne gradnje u Hrvatskoj
POGLEDAJTE KOMPILACIJU

VIDEO Cesta za nigdje, zebra ni za što, stepenice ni do čeg: Ovo su bizarne gradnje u Hrvatskoj

HRVATSKA: Ovo nema nigdje na svijetu, pomislili smo često kad bismo ugledali neku novu građevinsku soluciju koje su se Hrvati dosjetili. Nešto je tu privatne gradnje, za većinu su odgovorne vlasti, a zajednička osobina im je bizarnost. Nešto od ovoga je u međuvremenu popravljeno ili je nestalo, ali fotografije nam ostaju. Ovo su najčudnija i najbizarnija građevinska rješenja u Hrvatskoj.

Air Plenković je postao TikToker. Objavio prvi video. Netko mu je dobacio loptu: 'Jel bilo dobro?'
POGLEDAJTE VIDEO

Air Plenković je postao TikToker. Objavio prvi video. Netko mu je dobacio loptu: 'Jel bilo dobro?'

Radujem se našim raspravama i dijalogu, rekao je Andrej Plenković koji se uključio na TikTok. Njegov prvi video u sat vremena pregledan je oko 6000 puta
VIDEO Dalmatinski Spiderman spustio se niz zgradu: 'Možda se nečiji muž ranije vratio doma...'
POTEZOM NASMIJAO INTERNET

VIDEO Dalmatinski Spiderman spustio se niz zgradu: 'Možda se nečiji muž ranije vratio doma...'

HRVATSKA - Nižu se reakcije na snimku starijeg gospodina koji se spušta niz zgradu na ne baš uobičajen način. Objava na popularnoj Instagram stranici "Dnevna doza prosječnog Dalmatinca" je u kratkom roku prikupila na stotine 'lajkova' i komentara, a starijeg gospodina su neki s razlogom prozvali - Dalmatinski Spiderman. "Možda je muž ranije došao doma", "Barem ima gaće na sebi", "Bježi od svoje kuće i ukućana", "Išao je viriti susjedu koja se presvlači", samo su neki od komentara. Što ga je nagnalo da se na ovaj način spušta niz zgradu vjerojatno nećemo doznati, ali ima onih koji krivca vide u južini.