Obavijesti

Viral

Komentari 133

Prijeti mu smrt: U bicepse si ubrizgava miks ulja i alkohola

Prijeti mu smrt: U bicepse si ubrizgava miks ulja i alkohola
3

Arlindo de Souza ponosi se najvećim bicepsima u cijelom Brazilu. Nakon što je postao medijska atrakcija pokazalo se da ispod mišića i nema baš previše snage

VIDEO

De Souza (43) je život posvetio povećanju svojih bicepsa, ali ne prirodnim putem. On u svoje mišiće ubrizgava opaku mješavinu ulja i alkohola , a stručnjaci kažu kako bi ga to u najboljem slučaju moglo stajati infekcije. U najgorem slučaju - očekuje ga bolna smrt, piše Daily Mail .

Prema najnovijem mjerenju, opseg Arlindovih ruku iznosi nevjerojatnih 29 inča tj. oko 73 centimetra .

Tekućina koju ubrizgava u svoje ruke i ramena naziva se Synthol . On je u Brazilu, ali i u ostatku svijeta dobavljiv po vrlo niskoj cijeni. Budybuilderi koji su ga koristili u prošlosti nerijetko su završavali s amputiranim udovima ili -  u kolima pogrebnika.

Ispod ogromnih mišića nema previše snage

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Iako ga u njegovom rodnom gradu Olind u od milja zovu 'Planina', ruke De Souze u biti nisu previše snažne. Razotkrio je to video na kojem je 'Syntholno čudovište' odlučilo odmjeriti snage s naizgled slabijim muškarcem. Ovaj ga je nadjačao bez većih problema.

VIDEO

- Moj prijatelj Paulinho umro je jer je u ruke ubrizgavao Synthol. To me jako pogodilo. Mnogi tu mješavinu uzimaju na neadekvatan način pa nikome ne preporučujem da rade ovo što i ja, izjavio je De Souza.

- Trenutno u mišiće ne ubrizgavam ništa, no ne mogu obećati da će to tako i ostati. Želja se možda opet pojavi, objasnio je.

Svjestan je opasnosti Synthola i mogućnosti da umre

Synthol mu je preporučio prijatelj koji mu je objasnio da će tako u samo nekoliko dana imati prednost pred svojim suparnicima. Već nakon prvog ubrizgavanja De Souza je osjetio razliku.

- Malo mi se vrtjelo, ali kasnije je sve bilo u najboljem redu, ispričao je bodybuilder koji još uvijek živi s majkom na obalama Olinda.

- Što se moje snage tiče, ona je ostala ista. Većina ljudi koja uzima Synthol to radi na krivi način . Rade to s već korištenim iglama pa su neki izgubili ruke i morali su na operacije, a neki su i umrli, iskren je De Souza.

Obitelj je zabrinuta, a djevojke ga obožavaju

On je s ubrizgavanjem opasne mješavine počeo prije dvije godine što je jako zabrinulo obitelj koja se nadala da će se napokon primiriti i osnovati obitelj. To se nije dogodilo, no njegov brat tvrdi da mu je to pomoglo kod suprotnog spola.

- Djevojke u ovom gradu jako ga cijene i njegove mišiće smatraju atraktivnima, ispričao je Adriano Josi Jordco de Souza za Daily Mail .

- Znam da je ovo što radim opasno. No, ja sam barem iskren. Mnogi koriste različite preparate, a to ne žele priznati. Ako ikada vidite nekoga tko ima ruke imalo slične mojima i kaže da je to prirodno, znajte da vam laže, zaključio je Arlindo De Souza .

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 133
VIDEO

'Malo je blijed': Dovezla leš u banku da joj potpiše kredit, ali nije 'htio' primiti olovku
DRŽALA MU GLAVU

'Malo je blijed': Dovezla leš u banku da joj potpiše kredit, ali nije 'htio' primiti olovku

Službenici banke u Rio de Janeiru u nevjerici su izvadili mobitele i snimali bizaran incident kojem su svjedočili u utorak. Naime, žena je u banku stigla s mrtvacem i nagovarala ga da joj potpiše kredit

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle
Svi su ludi za Renatom! Sada je i Alan želi: 'Mijenjao bih Danijelu za nju. S Filipom me provocira'
'BRAK NA PRVU'

Svi su ludi za Renatom! Sada je i Alan želi: 'Mijenjao bih Danijelu za nju. S Filipom me provocira'

Novi je tjedan i novi zanimljivi zadaci u showu 'Brak na prvu' su pred parovima, a neke od njih posjetila je i stručnjakinja Iva…