Obavijesti

Viral

Komentari 189

Tajna šifra za seks Donalda i Melanije je 'bosanski problem'

Tajna šifra za seks Donalda i Melanije je 'bosanski problem'
1

Za gotovo sve što će novi predsjednik SAD-a Donald Trump raditi unutar ili izvan zidova Bijele kuće, tajna služba ima spremne 'tajne šifre', a najzanimljivija je ona za seks...

VIDEO

Za gotovo sve što će novi predsjednik SAD-a Donald Trump raditi unutar ili izvan zidova Bijele kuće, tajna služba ima spremne 'tajne šifre', a posebno je zanimljiva šifra za seks predsjednika i prve dame.

Ukoliko će tajni agenti zaduženi za sigurnost predsjednika SAD-a u naredne četiri godine ikada spominjati da 'Otpadnik i Renesansa raspravljaju o bosanskom problemu', većina njih će se na to sigurno samo nasmijati, barem malo, onako u sebi. To će naime značiti da su Donald Trump i Melania usred - spolnog odnosa. 

'Otpadnik' je tajna šifra tajne službe za predsjednika, 'Renesansa' je šifra za 'prvu damu', a 'bosanski problem' je tajna šifra za, pogađate - seks

Ipak, za te šifre nije zaslužan Donald Trump, nego njegov prethodnik Barack Obama, prvi predsjednik koji je nakon dugo vremena svojoj tajnoj službi naznačio da bi u Bijeloj kući moglo biti 'akcije'. 

Iako je Bill Clinton bio poznat kao 'švaler' za čiju je aferu s Monicom Lewinsky i seks u Ovalnom uredu znao cijeli svijet, on nije imao tajnu šifru za spolni odnos, a posljednji predsjednik prije Obame koji je imao učestale spolne odnose u Bijeloj kući bio je, piše Huffington PostCalvin Coolidg. Veza između njega i njegove supruge 'zaiskrila' je strašću nakon tragične smrti njihova mlađeg sina. 

Naravno, sigurno se pitate što će tajna služba u slučaju da predsjednik s prvom damom zaista raspravlja o situaciji u Bosni i Hercegovini. Oni će u tom slučaju prenijeti informaciju da 'predsjednički par razmatra situaciju u Bosni'.

Bosanci su tako, barem u riječniku američke tajne službe, prošli vrlo dobro, a mi se pitamo za što bi tajna šifra mogla biti 'problemi u Hrvatskoj'.... 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 189
VIDEO

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'
ŽELI NADAHNUTI DRUGE

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'

Iako je zbog svojih fotografija na Instagramu dobila brojne ružne komentare na račun svog izgleda, Molly to je nije spriječilo da i dalje širi poruku da je svako tijelo lijepo na svoj način

Slovenac osvojio 60 milijuna  na lutriji. Uplatio  putem interneta, čak 9 milijuna eura ide općini
SRETNIK IZ SUSJEDSTVA

Slovenac osvojio 60 milijuna na lutriji. Uplatio putem interneta, čak 9 milijuna eura ide općini

U 33. kolu igre Eurojackpot izvučeni su brojevi 2, 3, 6, 15, 35 – 1, 3 koji su igračima iz Njemačke i Slovenije donijeli dobitak u iznosu od 60.000.000 eura.
GLEDAJTE UŽIVO Počeo prijenos finala izložbe koja prethodi psećem spektaklu u Zagrebu
SVJETSKA IZLOŽBA PASA

GLEDAJTE UŽIVO Počeo prijenos finala izložbe koja prethodi psećem spektaklu u Zagrebu

Danas je međunarodnom izložbom pasa, na kojoj je prijavljeno gotovo 4.000 ljubimaca iz cijelog svijeta, počelo zagrijavanje za najveći svjetski kinološki spektakl. Prijenose finala uživo možete pratiti na 24sata!