Obavijesti

Iz Pariza na Mondo, zablistajte uz L'Oréal Paris kozmetiku

Iz Pariza na Mondo, zablistajte uz L'Oréal Paris kozmetiku
7

Vrhunski, inovativan, jedinstven, inspirativan – sve to krasi L'Oréal Paris brand koji od sada možete ekskluzivno pronaći i na Mondu.

Mondo je dobio ekskluzivnu priliku i svoj je kozmetički kutak obogatio najvećim kozmetičkim brandom današnjice koji više od stoljeća uveseljava žene širom svijeta: Jer Vi to zaslužujete! Kliknite i provjerite bogatu L'Oréal Paris ponudu.

Inovacije u svijetu kozmetike od 1909. godine

Svoje prve kozmetičke korake L'Oréal je napravio još davne 1909. godine u Parizu kada je Eugène Schueller uveo inovaciju u svijet boja za kosu. Svakim su daljnjim korakom L'Orealovi stručnjaci ispisivali bogatu kozmetičku povijest. Tvrtka posjeduje čak šest istraživačkih centara u svijetu od kuda proizlaze vrhunski noviteti koji su obožavani u čak 130 zemalja diljem planete. Uz L'Oreal, otkrijte novo viđenje snažne i lijepe kose, put do prekrasne i njegovane kože te revolucionarne make-up formule.

''Mi to zaslužujemo''

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

L'Oréal Paris želi svoju kozmetiku približiti ženama, stoga je slogan ''Mi to zaslužujemo''  postao inspiracija ženama diljem svijeta pa tako i novoj glasnogovornici Blake Lively koja naglašava kako ljepota proizlazi iz samopouzdanja. Eva Longoria, Jennifer Lopez, Beyonce Knowles još su neke od ljepotica koje ponosno predstavljaju L'Oréal Paris brand u svijetu. 

Ekskluzivno na Mondu

L'Oréal grupa broji ukupno čak 500 brandova, a neki od njih su Garnier, Maybelline NY i Essie. Uz Mondo i L'Oréal, uživajte u ljepoti te odaberite preparate za njegu i styling kose te vrhunske boje za kosu, profesionalne lakove za nokte koje možete koristiti u udobnosti svoga doma. Osim toga, odaberite i preparate za njegu kože uz koje ćete zablistati te široku ponudu make-up proizvoda.

Uz Mondo i vi možete zablistati uz L'Oréal Paris proizvode. Priuštite svojoj kosi tretman kakav zaslužuje, svom tijelu njegu koju će pamtiti i iznenadite neočekivanim ili glamuroznim make-up lookom. 


Kupovina i načini plaćanja na Mondu

Na Mondo Internet Supershopu možete plaćati svim karticama jednokratno, pouzećem ili općom uplatnicom (internet bankarstvom). Do 12 rata beskamatno možete platiti American Express i Diners karticama te Visa i MasterCard karticama Zagrebačke banke. Rok isporuke je 1-3 radna dana, a cijena dostave je 19,90 kn za narudžbe do 700 kn. Dostava je besplatna za narudžbe iznad 700 kn. Za telefonske narudžbe nazovite nas na 0800 44 68.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje
DETALJAN VODIČ

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje

Radno vrijeme trgovina i trgovačkih centara nedjeljom: trgovine smiju raditi 16 nedjelja u godini. Trgovci odlučuju koje nedjelje su radne, a vodič s radnim vremenom svih dućana pogledajte ovdje

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica
Tko je u ekipi za pregovore između HDZ-a i DP-a: Plenković stavio čovjeka od povjerenja
LOV NA 76 POTPISA

Tko je u ekipi za pregovore između HDZ-a i DP-a: Plenković stavio čovjeka od povjerenja

Plus+ SDP sada predlaže vladu od godinu dana koja bi okupila cijelu oporbu. HDZ-ove pregovore s DP-om će voditi Medved. Most i Možemo za manjinske vlade, ali jedni sa drugima ne mogu