Obavijesti

Lifestyle

Komentari 2

Anđeoska medicina: Vodič za iscjeljenje s anđelima čuvarima

Energiziranje vode, ljekovite kineske gljive protiv upala i tumora, intervju s teoretičarem zavjera Davidom Ickeom, ajurvedski ama test za čišćenje organizma i detoks dijeta...

VIDEO

Prije nego što je stvorio svijet Bog je svojim anđelima, duhovnim bićima svjetlosti, dao u zadatak da brinu o njegovim kreacijama, pa tako i ljudima. No budući da čovjek ima slobodnu volju, oni ne mogu intervenirati u vaš život ako ih to ne zamolite.

U najnovijem broju Astrala donosimo veliki vodič uz koji ćete se moći energetski uskladiti s anđelima te pomoći sebi i drugima da iscijele svoj duh i tijelo, odnosno da pobijede sve bolesti.

Astral je na kioscima od petka, 28.4.2017. po cijeni od 16,99 kn 

Za čitatelje smo pripremili i intervju s najpoznatijim teoretičarem zavjera na svijetu, Davidom Ickeom, koji je po treći put boravio u Zagrebu i koji otkriva koje su nove zamisli guštera, moćnika i Iluminata koji vladaju svijetom. Intuitivna i feng shui savjetnica Nikolina Balenović Knez donosi praktične savjete za pozicioniranje kreveta u spavaćoj sobi kako biste izbjegli negativne, a unijeli pozitivne vibracije tijekom spavanja.

Andragoginja Jelena Takač savjetuju prenosi znanja japanskog znanstvenika dr. Masarua Emotoa koji otkriva kako energizirati vodu i izraditi biljne talismane. Astrologinje Vesna Narat, Julijana Oremović i Vlasta Pečanić donose veliku astroprognozu za sve znakove Zodijaka u svibnju, veliki astroprofil Bika, ali i otkrivaju kolika je moć retrogradnih planeta te kako će oni djelovati na svakog čovjeka u 2017. godini.

Brinete li o zdravlju ne propustite ljekovite recepte s peršinom te saznajte kako pobijediti opasnu bakteriju Escherichiju coli, ali i kako upotrijebiti najmoćnije kineske gljive u borbi protiv upala i tumora. Donosimo i veliki ama test koji razotkriva toksine u tijelu, a onda savjetujemo i kako u isto vrijeme mršavjeti i čistiti organizam.

Zanima li vas psihologija, u novom Astralu čitajte sve o najučinkovitijim tehnikama protiv straha i anksioznosti te kako na druge ljude ostaviti prvi dojam ili mu se oduprijeti.

Saznajte i sve o tehnikama Gua Sha masaže uz koje će vaše lice zablistati, a naša vrsna kulinarska majstorica Ana Korenić objašnjava kako od jagoda napraviti limunadu, osvježavajuću salatu, kremu, džem ili kolače. Tu su i Mevludinovi odgovori, a čitateljima darujemo i enigmatiku s križaljkama na 36 stranica.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama
DREVNA ASTROLOGIJA

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama

Na osnovu datuma rođenja možete saznati koje je vaše egipatsko božanstvo te što drevni egipatski horoskop otkriva o vašim emocijama i karakteru

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...
KRAJ KORIZME

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...

Veliki četvrtak, Veliki petak i Velika subota čine vazmeno trodnevlje koje započinje u četvrtak, na posljednji dan korizme. To je sjećanje na posljednju Isusovu večeru, na njegovu patnju...
Dnevni horoskop za četvrtak, 28. ožujka: Jarci će biti uspješni na poslu, a Ribe jako duhovite
PROGNOZA ZA DANAŠNJI DAN

Dnevni horoskop za četvrtak, 28. ožujka: Jarci će biti uspješni na poslu, a Ribe jako duhovite

Pročitajte dnevni horoskop za četvrtak 28. 3. i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje