Obavijesti

Lifestyle

Komentari 33

Genijalne kombinacije boja u kojima ćete uvijek biti zapaženi

Kod izbora odjevne kombinacije presudna je dobra kombinacija boja. A budući da ljeti crnu i sivu zamjenjuju tople i vesele boje, donosimo kratki vodič kako postići fenomenalni izgled

VIDEO

1. Dolaskom proljeća u trgovinama se mogu pronaći ljetne traperice u svim bojama. Jako popularne ružičaste traperice je idealno kombinirati sa sivim i nijansama plave.

2. Boju koralja ćete najbolje naglasiti crnim detaljima.

3. Savršeni morski izgled se bazira na tonovima plaže.

4. Žuta i smeđa se uvijek dobro slažu, a ove godine možete dodati u kombinaciju i modne detalje u nježnim nijansama plave boje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

5. Eksplozija boje je samo za najhrabrije. Ovaj mladenački izgled kombinira nijanse ljubičaste, ružičaste i tamnog koralja, a dopušta sve kombinacije. Upotpunite odjevnu kombinaciju s raznobojnim ogrlicama, naušnicama i narukvicama.

6. Proljetna nježna plava se najbolje slaže s drugim nježnim nijansama ružičaste. bež i ljubičaste. Nemojte se bojati iskoristiti sve boje u jednoj kombinaciji.

7. Večernji izlazak podnosi i tamnije boje, pa razmislite o košulji ili majici tamnoljubičaste boje na kju možete kombinirati traper i sve nijanse smeđe.

8. Jarka žuta i zelena boja će vam dići raspoloženje, a u kombinaciji sa svjetlo plavim detaljima izgledat ćete kao s naslovnice.

9. Retro bež u kombinaciji s toplim nijansama smeđe je odjevna kombinacija stvorena za tople ljetne večeri.

10. Još jedna kombinacija sa smeđom bojom uključuje tirkiz. Tirkizni detalji kao prsten, naušnice ili remen će podići cijelu odjevnu kombinaciju.

11. Siva i žuta boja si lijepo odgovaraju, a u kombinaciji sa šarenim hlačama su puni pogodak.

12. Zagasita ljubičasta će lijepo odgovarati bež i bijeloj boji. A, ako se ne bojite kombinirati više boja, upotpunite kombinaciju sa sivim i crnim tonovima.

13. Rijetko se vidi da netko kombinira jarku plavu ili ljubičastu boju s drugim živim bojama. Probajte kombinaciju s narančastom i nećete pogriješiti.

14. Traper nijanse - blijedi traper i prugice u kombinaciji sa zemljanim tonovima je puni pogodak za ljetnu avanturu. 

15. Žuta i zelena - jake ljetne boje su divna kombinacija u koju se može dodati bijeli, zlatni ili svijetloplavi detalji.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 33
VIDEO

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama
DREVNA ASTROLOGIJA

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama

Na osnovu datuma rođenja možete saznati koje je vaše egipatsko božanstvo te što drevni egipatski horoskop otkriva o vašim emocijama i karakteru

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...
KRAJ KORIZME

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...

Veliki četvrtak, Veliki petak i Velika subota čine vazmeno trodnevlje koje započinje u četvrtak, na posljednji dan korizme. To je sjećanje na posljednju Isusovu večeru, na njegovu patnju...
Za sijamske blizanke Brittany i Abby nema prepreka: Voze auto, a jedna od njih se i udala
VRLO SU OPTIMISTIČNE

Za sijamske blizanke Brittany i Abby nema prepreka: Voze auto, a jedna od njih se i udala

Blizanke iz SAD-a su prihvatile svoj život takvim kakav je i redovito pronalaze razloge za smijeh. Završile su fakultet, putuju svijetom, voze se na mopedu, rado hodaju po prirodi...