Obavijesti

Lifestyle

Komentari 4

IKEA ili Balenciaga? Jednu dobijete za manje od 20 kuna

Poznata Ikeina plava torba za kupovinu je dobila vlastitu kopiju, samo što u ovom slučaju cijena je paprena. Francuska modna kuća Balenciaga predstavila je novi model "torbe za sve"

VIDEO

Balenciaga, francuski kultni brend, je nedavno na tržištu predstavio torbu koja nevjerojatno sliči Ikeinoj torbi za kupovinu, poznatoj "FRAKTA" torbi. Balenciagina verzija je opisana kao ekstra-velika torba za kupovinu, a sama "FRAKTA" torba u Ikei postoji samo s tom namjenom.

 

Obje torbe su neonsko plave boje, istog oblika i veličine, sličnih ručki, s malom razlikom - u materijalu i... cijeni. Balenciagina verzija torbe košta 12.650,00 kuna, a u Ikei ovakvu torbu se može naći u tri verzije i platiti od 3,90 kuna do 19,90 kuna.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Balenciagina torba je napravljena od kože i dolazi u tri boje - crnoj, žutoj i plavoj, a upravo je plava verzija torbe postala predmet rasprave. Ikeina verzija torbe je napravljena od polipropilenskog vlakna, lako se održava i postoji tri različita modela.

- Jako smo polaskani što je Balenciagina torba slična Ikeinoj ikoničnoj održivoj plavoj torbi za 3,90 kuna. Ništa ne može pobijediti svestranost velike plave torbe! - izjavili su Ikeini predstavnici su za magazin Today.

Francuska modna kuća Balenciaga dosad nije komentirala sličnost proizvoda. U ovom trenutku, na službenim internet stranicama Balenciage, dotična torba se ne može naći.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Super trik kako ukloniti korov - jednostavan i prirodan recept
POMAŽE

Super trik kako ukloniti korov - jednostavan i prirodan recept

Ovaj trik pomaže kod korova koji izbija između pločica u dvorištu, ali i onog koji vam raste po vrtu. Kako se radi o prirodnom pripravku, postupak je potrebno ponoviti nekoliko puta

Dnevni horoskop za utorak 23. travnja: Biku će pasati samoća, a Vage dobiti radosnu vijest
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za utorak 23. travnja: Biku će pasati samoća, a Vage dobiti radosnu vijest

Pročitajte dnevni horoskop za utorak 23. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
7 seksualnih grijeha: Ove stvari nemojte prakticirati ako želite imati dobar seksualni život
OTKRILI STRUČNJACI

7 seksualnih grijeha: Ove stvari nemojte prakticirati ako želite imati dobar seksualni život

Istraživanje je ukazalo na niz čimbenika koji rezultiraju seksualnim nezadovoljstvom, od nedostatka komunikacije te nedovoljnog znanja o seksualnom zdravlju i užitku