Obavijesti

Lifestyle

Komentari 95

Četiri od pet žena ne može postići orgazam penetracijom

Četiri od pet žena ne može postići orgazam penetracijom
1

Još uvijek mnogi vjeruju u mit da je ženi dovoljna penetracija penisom kako bi doživjela orgazam. Ali, istraživanja su pokazala da svaka 5 žena uspije postići orgazam penetracijom, ostale žene trebaju pomoć...

VIDEO

Sedam od deset žena u Velikoj Britaniji imaju višestruke orgazme, a neke od njih dožive i do 20 orgazama u noći vruće strasti, otkriva nedavno provedeno istraživanje. Višestruki orgazmi su uobičajeni među Britancima, a većina žena doživi dva u jednom spolnom odnosu. 

No 2 posto žena doživljava do 20 orgazma u jednom seksualnom odnosu, a osam posto tvrdi da ima više od deset orgazma tijekom seksa.

Celebrity par seksologa dr. David Delvin i dr. Christine Webber proveli su online upitnik na 1250 žena iz Velike Britanije u dobi između 20 i 24 godine o seksualnom životu i orgazmima. Ispitanici su odgovarali na 13 pitanja o svom seksualnom životu.

Fotolia

Saznali su da 4 od 5 žena ne može postići orgazam penetracijom. Njima je potrebna dodatna ručna stimulacija.

- Znali smo da veliki broj žena imaju problema i kada je u pitanju orgazam, vrlo su tjeskobne. Mnogi muškarci i žene, pa čak i doktori, još uvijek vjeruju u mit da je dovoljno da muškarac penetracijom stimulira ženu i tako je dovede do orgazma - objasnila je dr. Webber za Daily Mail.

Ovaj način postizanja orgazma se konstantno potiče u popularnoj kulturi kroz razne medije - putem romantičnih filmova, serija, čak i pornografije. Zbog toga mnogo žena misli da nešto nije u redu s njima. Isto tako, mnogo muškaraca vjeruje da je potrebna samo penetracija da bi zadovoljili ženu - nadodaje je dr. Webber.

- Ključno saznanje koje smo dobili ovim istraživanjem, a koje svaka žena treba znati je: Nemojte misliti da s vama nešto nije u redu ako ne možete doći do orgazma samo penetracijom! - poručuje dr. Webber.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 95
VIDEO

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati
KOJE SU OPTIMALNE DOZE?

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati

S obzirom na to da kakao sadrži visoku dozu magnezija, pozitivan učinak na san možete imati i od šalice toplog kakaa prije spavanja. U toj su kategoriji i indijski oraščići i bademi

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...
SUPROTNOSTI KOJE SE NE PRIVLAČE

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...

Blizanci često ne uspijevaju predočiti Ribama probleme koje imaju u vezi što stvara ogromne rascjepe između njih. Lavovi mrze stav Bikova da se uvijek drže pravila i nikada ne riskiraju
Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna
NE ŽELITE UNIŠTITI EKRAN

Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna

Iako na tržištu postoje razna sredstva za čišćenje ekrana, jeftinije je napraviti nešto takvo kod kuće. Jednostavno je. Samo pomiješajte destiliranu vodu s bijelim octom u jednakom omjeru