Obavijesti

Lifestyle

Komentari 31

Napisala je pismo umrloj majci - i rasplakala mnoge na webu

Lexie Sachs i danas osjeti poriv da nazove majku i čuje joj glas, ali tada se sjeti da je više nema. Bile su jako vezane. Kaže da ju je naučila kako da sama bude majka svojoj kćeri

VIDEO

Mnogi su plakali dok su ga čitali. Lexie Sachs iz New Yorka napisala je pismo svojoj pokojnoj majci koju neizmjerno voli i cijeni. Iako je više nema želi da cijeli svijet to zna, piše portal goodhousekeeping.com.

Ovo dirljivo pismo prenosimo u cijelosti:

Mama,

ti vjerojatno nikada nisi dvojila. Uostalom, to je bila tako tipična stvar koju majka kaže. Ali, tvoje riječi usadile su mi se u pamćenje. Bilo je to prije dvije godine i ti si brinula o meni dok sam ležala u bolnici nakon što sam rodila Baylu. Rekla su: "Vidiš? Uvijek ćeš trebati svoju majku, i Bayla će uvijek trebati tebe."

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Tako jednostavna izjava u sebi sadrži toliko puno istine. Čak iako sam i sama postala majkom, još sam te trebala jednako, ako ne i više. U to vrijeme ni jedna od nas nije bila svjesna da ću deset mjeseci kasnije morati naučiti živjeti bez tebe.

Kada sam otišla od kuće na fakultet, zvala sam te svaki dan. Pričale smo o tome kako većinu djece treba tražiti da se jave jednom tjedno, ali ne i mene. Pa, i zašto ne? Ti si bila moja najbolja prijateljica i uvijek smo imale o čemu razgovarati. I, budimo iskreni: i ti si osjećala isto jer si me odvela na moje prvo putovanje u Europu tog proljeća, kako bi tijekom školskih praznika mogle biti samo nas dvije zajedno.

Brzo je prošlo deset godina i naši svakodnevni telefonski razgovori pretvorili su se u video razgovore kako ne bi prošao ni jedan dan da ne vidiš Baylu. (Bez brige, kasnije je tata preuzeo tu rutinu umjesto tebe.) I, iako je prošlo više od godinu dana bez tebe, još uvijek se teško nosim s nagonom da te nazovem i ispričam ti što sam radila, podijelim s tobom smiješne priče, ili da ti samo čujem glas. 

Nakon što se Bayla rodila, navikla sam se šaliti kako nemam društveni život jer sam kod tebe provodila ono malo slobodnog vremena koje sam imala. Unatoč činjenici da ti je zdravlje bilo sve lošije, ti i tata ste se vozili dva sata da bi nas vidjeli. Bila si iscrpljena, morala si nositi kisik sa sobom i bila si ljuta što lijekovi ne pomažu. Ipak, nikada te nisam vidjela sretnijom nego u svojoj novoj ulozi bake.

Posted by Lexie Sachs on 4. srpnja 2016

Hvala ti mama jer si potrošila posljednju godinu života podučavajući me kako da budem majka. Nadam se da će Bayla kada odraste provoditi puno vremena sa mnom, kao što sam ja sa tobom. I hvala ti što si joj dala ljubavi dovoljno za cijeli život u u tih svega deset mjeseci.

Sjećaš li se što si joj kupila dok sam bila trudna? Svake večeri zaspe grleći to. Također, svaki dan gleda uokvirenu fotografiju na kojoj je držiš. Iako se Bayla neće moći sjećati dobro svoje bake, obećajem ti kako će uvijek znati koliko si je voljela.

Volim te,

Lexie

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 31
VIDEO

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju
OČARAT ĆE VAS

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju

Jedan od njih je Lav. On zrači samopouzdanjem i unutar i izvan spavaće sobe. Magnetskom karizmom i energijom osvaja partnera razigranim i avanturističkim duhom

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete
LIJEPE BOJE

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete

Izborna večer inspirirala je naše dame u politici da biraju boje, kako bi se istaknule u moru muškaraca koji su birali tamno odijelo i košulju. Donosimo zanimljive modne kombinacije političara
'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'
'SVE SAM OTKAZALA'

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'

'Dva dana prije vjenčanja, dok sam finalizirala narudžbe za proslavu, na njegovom telefonu naišla sam na pretinac imena 'Sunshine'. Osjećala sam mučninu dok sam ga otvarala'