Obavijesti

Lifestyle

Komentari 39

Ovo je najjeftiniji način kako se riješiti celulita brzo i efikasno

Ovo je najjeftiniji način kako se riješiti celulita brzo i efikasno
1

Da biste se riješili celulita pred odlazak na ljetovanje, ne morate kupovati skupe preparate ili odlaziti na razvikane tretmane. Sve što vam treba je dobra volja i odvojenih 15 minuta na dan

VIDEO

Sve što vam treba je najobičnije ulje za bebe koje možete kupiti za manje od 20 kuna u svakoj trgovini i vlastiti prsti. Radi se o mehaničkoj masaži koja pomaže kod nakupljanja vode u tijelu, tj. oslobađa tijelo od suvišne tekućine i razbija nakupine celulita. Uz to zateže kožu.

Odlična je u rješavanju nakupina celulita, potiče protok krvi i oslobađanje toksina iz tijela. Ovakva vrsta tretmana u borbi protiv narančine kore je jedna od najučinkovitijih, i daleko jeftinija od svih drugih. Osim toga, vrijeme i tempo masaže određujete sami.

Fotolia

Postupak:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Usvojite naviku svaki dan izmasirati kritična područja na tijelu 15-ak minuta, na primjer, dok ležite na kauču i gledate omiljenu seriju. Nanesite malo ulja na kožu (bolje je od kreme jer se ne upija tako brzo) pa se masirajte kružnim pokretima prstima i dlanovima (kombinirajte). Sami ćete osjetiti koliki pritisak vam je najugodniji i toga se držite.

Pazite da kožu ne pritišćete prejako jer vam mogu nastati masnice, a i koža se može oštetiti. Uz masažu možete prakticirati i lagano štipkanje kože, i to pomaže da se ubrza cirkulacija.

I zapamtite, ako odvojite više od 15 minuta vremena za masiranje kritičnih područja, celulit će nestati još brže i bit ćete spremni ponosno pokazati svoje tijelo u badiću.

Želite li saznati kako koristiti med u borbi protiv nakupina celulita pročitajte u članku Med će vas čudotvorno spasiti od celulita - nestat će vrlo brzo.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 39
VIDEO

'Moja braća su djeca mog muža, varao me s mojom mamom...'
ŠOKANTNO OTKRIĆE

'Moja braća su djeca mog muža, varao me s mojom mamom...'

Prema riječima muža, njezina mama ga je 'zavela' kad su imali 18 godina i živjeli u njihovoj kući. Od tada su imali nezaštićene spolne odnose barem jednom mjesečno

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'
'SVE SAM OTKAZALA'

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'

'Dva dana prije vjenčanja, dok sam finalizirala narudžbe za proslavu, na njegovom telefonu naišla sam na pretinac imena 'Sunshine'. Osjećala sam mučninu dok sam ga otvarala'
Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete
LIJEPE BOJE

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete

Izborna večer inspirirala je naše dame u politici da biraju boje, kako bi se istaknule u moru muškaraca koji su birali tamno odijelo i košulju. Donosimo zanimljive modne kombinacije političara