Obavijesti

Lifestyle

Komentari 83

Puno žena pogrešno nosi bikini - evo na što trebate pripaziti...

Puno žena pogrešno nosi bikini - evo na što trebate pripaziti...
1

Kako u bikiniju istaknuti atribute, a sakriti mane pogledajte u kratkom i zabavnom videu. Nije svejedno kakav model nosite, koje je boje, kakve ukrase ima na sebi

VIDEO

Nije svejedno kakav bikini nosite jer, ovisno o modelu, u njemu možete izgledati bolje ili lošije. Morate paziti kakvog je kroja, boje, uzorka...

Svakoj ženskoj građi pristaje nešto drugo, a nekim trikovima možete postići da izgledate fantastično. 

Nekoliko savjeta:

PUNIJE ŽENE

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Žene punije građe trebaju birati bikini kojem su gaćice dublje i prekrivaju pupak, jer će tako prikriti višak naslaga na trbuhu, a ujedno će ga stisnuti kao steznik.

Jednodijelni badić, također, je dobar izbor za puniju građu. Ali, u ovom slučaju treba paziti da se ne radi o jednodijelnom kupaćem kostimu koji je previše otvoren, trebao bi biti više klasičnog modela.

BUJNE OBLINE

Ženama građenima kao pješčani sat, znači bujnih oblina i tankog struka, pristaju vintage bikiniji visokog struka i debljih naramenica ili jednodijelni badići s prorezom oko struka.

Dobar izbor su i jednodijelni badići koji su dosta otvoreni, npr. imaju otvore sa strane, trakice...

MALE GRUDI

Male grudi izgledat će veće u bikiniju s umetcima u košaricama. Također, jarke boje i ukrasi (npr. čipka, volani ili cvjetovi) na gornjem dijelu su dobrodošli jer će ih istaknuti pa će automatski izgledati bujnije. 

Nije loše izabrati one modele koji imaju trakicu koja ide iz sredine gornjeg dijela i veže se oko vrata.

VELIKA STRAŽNJICA

Građi kod koje je stražnjica veća, odnosno nije proporcionalna sitnijoj građi gornjeg dijela tijela, odlično stoje trokutaste gaćice s trakicama za vezanje ili vrlo uske sa strane.

Duboke gaćice pomalo retro kroja su dobar izbor za žene koje ne žele previše otkrivati, odnosno ne osjećaju se ugodno u sićušnom bikiniju - izgledat će jednao dobro i ženstveno.

KRATKE NOGE

Ako želite da vam noge izgledaju duže, a vitke ste građe, izaberite badić s duboko rezanim gaćicama - neovisno radi li se o jednodjelnom ili dvodjelnom. Ovaj model ne pristaje ženama koje imaju bujniju stražnjicu.

KADA BIRATI TANGE?

Plaza Kasjuni

Bikini s tanga gaćicama dobro izgleda na mlađim ženama ili onima čvrste građe. Na tijelu koje je pomalo mlohavo izgledat će loše pa je u tom slučaju bolje birati klasičniji model koji može biti jednako seksipilan.

Pogledajte kako izabrati pravi badić:

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 83
VIDEO

Dnevni horoskop za četvrtak 18. travnja: Raku će stići zanimljive vijesti, a Ribe ići kod liječnika
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za četvrtak 18. travnja: Raku će stići zanimljive vijesti, a Ribe ići kod liječnika

Pročitajte dnevni horoskop za srijedu 17. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje

'Nisam pila ništa osim domaćeg soka od naranče 40 dana. Evo što mi se nakon toga dogodilo'
DRUGAČIJA DIJETA

'Nisam pila ništa osim domaćeg soka od naranče 40 dana. Evo što mi se nakon toga dogodilo'

Australka je tijekom korizme iz prehrane izbacila svu hranu te je konzumirala isključivo domaći sok. Oduševljena je što je taj ritual učinio njezinu tijelu, no ipak, to nije za svakoga
Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju
OČARAT ĆE VAS

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju

Jedan od njih je Lav. On zrači samopouzdanjem i unutar i izvan spavaće sobe. Magnetskom karizmom i energijom osvaja partnera razigranim i avanturističkim duhom