Obavijesti

Lifestyle

Komentari 430

Šira ramena, lijepi zubi i ravan trbuh najprivlačniji na frajeru

Šira ramena, lijepi zubi i ravan trbuh najprivlačniji na frajeru
1

Dok se muškarci opterećuju gubitkom kose ili pak veličinom svog penisa, studije pokazuju da žene više gledaju zube, ramena, ruke, trbuh, visinu i stil odijevanja

VIDEO

U brojnim anketama na temu što ih najviše privlači na ženi, u top nekoliko odgovora muškarci će najčešće reći - lice, guza, grudi, noge, oči i osmijeh, eventualno mijenjajući redoslijed prioriteta. Kod fizičkih osobina koja ih privlače na pripadnicima jačeg spola, žene će prije zamijetiti neke druge stvari, a muškarci najčešće toga nisu svjesni.

Žene žele tijelo Goslinga, a ne Van Dammea

Preko 80 posto muškaraca smatra kako je ženama najvažnija mišićava građa tijela poput bodybuildera, takva mišićavost se sviđa tek manje od 10 posto žena, a preko 50 posto njih će preferirati muškarca srednje fizičke građe, prenosi The Richest.


themoviedb.org

Ruke i ramena presuđuju

Najvažnija i najprivlačnija komponenta fizičkog izgleda koja se odnosi na mišićavost ženama su široka ramena, kao i mišićave ruke, osobito podlaktice te veliki dlanovi. 

Stražnjica

Većina žena preferira manju i mišićavu stražnjicu na muškarcima. Oko 70 posto njih kaže kako ne bi dale priliku muškarcu koji ima veću stražnjicu od njih, jer to smatraju "ženskim fizičkim atributom".

Ženama trbuh važniji od penisa

Dok su muškarci pretpostavili da je treća najvažnija stvar na muškarcu za žene veličina njegovog "alata", žene su to stavile tek na 9. mjesto svojih prioriteta. Kao treća najpoželjnija stvar na muškom tijelu je ravan trbuh - a pritom se ne misli na pločice, već na izostanak pivskog trbuha, odnosno "šlaufa" oko struka koji se savijaju kod sjedenja.

Na četvrtom i petom mjestu su zubi i oči

Bijeli zubi bez vidljivih rupa i karijesa velik su faktor u ocjenjivanju privlačnosti muškarca. Studije otkrivaju da ženama nije toliko bitna simetričnost svih dijelova lica, već čak preferiraju nešto izražajno i nesavršeno, poput izraženog nosa.

Kosa i visina nisu toliko važni

Kozmetičke industrije zarađuju milijune na muškarcima koji su zabrinuti zbog ispadanja kose, no preko 40 posto žena čak preferira ćelave muškarce. Ono što preko 70 posto žena ne voli je održavanje duže frizure unatoč ćelavljenju.

Slična predrasuda vrijedi i oko visine muškarca, pa su ženama po njih privlačni samo muškarci viši od 185 cm. No, to je netočno, jer većina pripadnica nježnijeg spola želi tek da je muškarac viši od nje - optimalno 10 cm. 

Osim toga, čini se kako je stil odijevanja muškarca također važan faktor koji oni manje primjećuju kod žena, no one "boduju" na njima. Čak 67 posto žena ne bi izašlo na spoj s muškarcem koji se prema njihovom standardu ne odijeva dobro.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 430
VIDEO

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?
MNOGI SU SE IZNENADILI

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?

U 19. stoljeću riječ zahod nije se izgovarala u pristojnom društvu, niti su tjelesne funkcije bile povezivane s korištenjem toaleta. Kratica 'WC' smatrala se prikladnom i dovoljno dalekom od pravog značenja

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično
Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom
JESTE LI ZNALI?

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom

Za sprej WD-40 manje ili više svi znaju. Pomaže u rješavanju više od 2000 problema, a sada su se mnogi iznenadili kada su otkrili da ta kratica znači 'Water Displacement', a evo što broj 40 predstavlja