Obavijesti

News

Komentari 82

Aleksandar Vučić poziva na smirivanje napetosti u regiji

"Ako bilo tko misli da je rješenje u sukobima, mi ne samo da u tome nećemo sudjelovati, već se oštro suprotstaviti jer za nas su mir i stabilnost osnovni uvjeti da bi se vidjeli rezultati našeg rada"

VIDEO

 Srbijanski premijer Aleksandar Vučić ocijenio je u ponedjeljak da je nakon referenduma u Republici Srpskoj najvažnije smiriti napetosti u regiji.

"Ako bilo tko misli da je rješenje u sukobima, mi ne samo da u tome nećemo sudjelovati, već se oštro suprotstaviti jer za nas su mir i stabilnost osnovni uvjeti da bi se vidjeli rezultati našeg rada", rekao je Vučić novinarima tijekom posjeta središnjoj Srbiji.

Srbijanski premijer je kao najvažniji rezultat referenduma, na kojem su u nedjelju Srbi u Republici Srpskoj izglasovali da i dalje slave 9. siječnja kao dan entiteta unatoč tomu što ga je ustavni sud BiH proglasio neustavnim, ocijenio to što je glasovanje proteklo bez incidenta i poručio da se treba okrenuti budućnosti, te da je to u telefonskom razgovoru rekao i predsjedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku, prenosi Radio-televizja Srbije (RTS).

"To je najvažnije i u tome su svi suglasni, uključujući i (bošnjačkog člana Predsjedništva BiH Bakira) Izetbegovića", rekao je Vučić, naglasivši da će Srbija i ubuduće "činiti sve što može" da bi se stabilizirala situaciju u regiji.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 82
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca