Obavijesti

News

Komentari 50

Ima teške ozljede: Na dječaka pala željezna konstrukcija koša

Ima teške ozljede: Na dječaka  pala željezna konstrukcija koša
6

Četrnaestogodišnji dječak teško je ozlijeđen u nedjelju poslijepodne dok se s prijateljima igrao na košarkaškom igralištu u osječkom naselju Retfala

VIDEO

Trula željezna konstrukcija koša na košarkaškom igralištu gotovo je koštala života 14-togodišnjeg I.G. iz Osijeka koji se u nedjelju popodne igrao sa prijateljima na igralištu. Njih 20-tak vršnjaka okupilo se na igralištu u osječkom naselju Ljudevita Posavskog te su, što često čine, zaigrali 'basket'. U jednom je trenutku jedan od dječaka skočio do obruča koša da 'zakuca' loptu, uhvatio se za obruč i počeo padati zajedno sa cijelom kontrukcijom. Dječak I.G. nalazio se leđima okrenut i nije vidio što se događa. Koš sa pločom i cijela konstrukcija pali su mu na glavu i na leđa teško ga ozlijedivši.

Njegovi prijatelji ostali su pribrani i odmah pozvali Hitnu pomoć, ali i dječakovu mamu koja je odmah došla. Šokirana prizorom, mama je hrabrila sina do dolaska Hitne jer se on žalio na jake bolove. Srećom, ostao je pri svijesti. Odmah je prevežen u bolnicu gdje je konstatirano da je zadobio prijelom ključne kosti i potres mozga pa je odmah predviđena operacija.

Pokretanje videa...

01:53

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

"Iako je teško ozlijeđen i stalno u bolovima, sretna sam što je ostao živ. Mogao je ostati invalid. Na tom se igralištu igraju i manja djeca i mogao je stradati još netko. Ogorčena sam i tužit ću odgovorne što se sprave na dječjim igralištima redovno ne kontroliraju i obilaze pa predstavljaju ovakvu opasnost za djecu", rekla je novinarima dječakova mama Nikolina G.

Srušena konstrukcija koša istrunula je i to se vidi i naočigled. Problem dotrajalih igrališta iznio je na gradskom vijeću vijećnik Miroslav Sikora upozorivši da o tome treba voditi više računa.

"Ne znamo kako je moguće da je ta konstrukcija već istrunula jer to je igralište obnovljeno sa novim spravama prije samo šest godina" rečeno je na vijeću.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 50
VIDEO

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a