Obavijesti

Promo sadržaj

Kraj problema s pamćenjem i koncentracijom? Nova metoda

Kraj problema s pamćenjem i koncentracijom? Nova metoda
10

Događa li se i Vama da: 1) niste sigurni da ste isključili glačalo 2) često tražite naočale, ključeve ili mobitel 3) izlazite i pitate se jeste li sigurno zatvorili vrata?

Ako ste barem jednom odgovorili s „da“, znači da Vam možda prijeti demencija ili Alzheimerova bolest. Nasreću postoji i dobra vijest – znanstvenici su napokon uspjeli pronaći učinkoviti način za ta neugodna i nezgodna oboljenja.

Stručnjaci upozoravaju – već svakom trećem Hrvatu prijeti Alzheimer

Posljednje publikacije istraživača ljudskog mozga su alarmantne. Od 2011. godine broj osoba na svijetu kojima prijeti Alzheimerova bolest porasla je 2-struko i trenutno iznosi oko 60 milijuna! Posebno su tu ugrožene zemlje istočne i centralne Europe – među njima i Hrvatska.

Ubojice pamćenja, odnosno 3 glavna uzroka ove teške bolesti su:

  • ZAGAĐENI ZRAK  –  nedostatak kisika i teški metali koji se odlažu u sivim ćelijama mozga uzrokuju da se mozak doslovno guši i podliježe oštećenju
  • BUKA I STRES uništavaju veze između živčanih stanica u mozgu, onemogućvajući mu rad
  • NEDOSTATAK SUNCA – preko 7 mjeseci u godini sakriveno je oblacima, a vitamin D koji se proizvodi zahvaljujući sunčevim zrakama neophodan je za funkcioniranje mozga

 Ako imate probleme s pamćenjem ili ste izloženi nekom od gore navedenih čimbenika, znajte da Vam grozi demencija ili Alzheimer. U tu svrhu, kako zaštiti svoje pamćenje? Znanstvenici su uspjeli pronaći 1 učinkovitu metodu.

„Zaboravljala sam čak i imena unuka, a sada rješavam križaljke u 5 minuta”

Stručnjak iz neurologije Robert Matijević s Instituta dobrog pamćenja prije 11 godina predvodio je istraživanja u suradnji s bostonskim znanstvenicima. Kruna ove suradnje je izvanredno postignuće – tretman koji poboljšava pamćenje. Temelji se na povezanosti studiozno odabranih, prirodnih, ali vrlo snažnih suspstanci. Klinička istraživanja Državnog fakulteta u SAD-u su pokazala da nova metoda gotovo odmah djelujuje – u jedva 1 mjesec – povlači oštećenja pamćenja i poboljšava rad mozga.

Evo dojmova gospođe Janje (74 godine) iz Zagreba, koja je već probala tretman:

 „Imala sam problem s koncentracijom. Trebalo mi je dosta vremena da se fokusiram kako bih se sjetila nekog konkretnog prezimena ili čak imena unuka! Bojala sam se da će me djeca smjestiti u starački dom ako postanem skroz nesamostalna. A danas? Osjećam se kao da sam izgubila 20 godina! Rješavam križaljke u 5 minuta, a moje bistroće se može posramiti i svaka 40-godišnjakinja!”

Odsada svatko može izbjeći Alheimer, demenciju ili poremećaje u koncentraciji. Isto tako može zaustaviti proces starenja mozga i istodobno ga preokrenuti – kao rezultat, pomladiti svoj mozak za prosječno 11,4 godine (prosječni rezultat testova). Sve zahvaljujući prijelomnom otkriću hrvatsko-američke grupe istraživača.

Kako doći do prijelomnog tretmana?

Tretman koji poboljšava rad mozga je prijelomno rješenje za osobe koje žele očuvati savršeno pamćenje i sposobnost koncentracije, neovisno o godinama. Nije važno imate li 40, 60 ili 70 godina. Ovo je prirodni način kako bi pomladili svoj mozak, a posljedično postigli savršeno pamćenje i životnu radost!  

Tretman, osmišljen u suradnji sa spec. Robertom Matijevićem, smatra se pionirskim postignućem u svojem području djelovanja. Nažalost, još uvijek nije dostupan u redovitoj standardnoj prodaji. Moguće ga je dobiti isključivo od proizvođača. 

Kliknite ovdje kako biste probali tretman koji u 1 mjesec poboljšava pamćenje >>

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike
PROMO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike

Obiteljska oaza u Amadria Park Hotelu Andrija i Dalmatinskom selu

Regionalni uspjeh: nova emisija chefa Davida Skoke na 24Kitchen kanalu
PROMO

Regionalni uspjeh: nova emisija chefa Davida Skoke na 24Kitchen kanalu

Motor, loza, kuhača
Biovitalis® – Uspješna hrvatska obiteljska priča u branši kozmetike i dodataka prehrani
PROMO

Biovitalis® – Uspješna hrvatska obiteljska priča u branši kozmetike i dodataka prehrani

Tvrtka BIOVITALIS d.o.o. osnovana je 1996. godine i od tada njezin tim stručnjaka razvija i proizvodi prirodnu kozmetiku i dodatke prehrani koji doprinose zdravlju. Tvrtkom upravljaju supružnici Ivana Zagorec Kolednjak, magistra farmacije, i Stjepan Kolednjak, magistar ekonomije.