Obavijesti

News

Komentari 342

Milanović o špijunu: "Možda je tražio recept za pljeskavicu..."

Milanović o špijunu: "Možda je tražio  recept za pljeskavicu..."
1

Milanović je rekao da ga ne bi začudilo da je riječ o konstrukciji, posebno u svjetlu činjenice što se vlast u Beogradu "ponaša kao da je osnovala Europsku uniju"

VIDEO

Predsjednik SDP-a Zoran Milanović u Vukovaru je u subotu komentirao uhićenje hrvatskog špijuna u Beogradu te rekao kako ga ne bi začudilo da je riječ o konstrukciji, posebno u svjetlu činjenice što se vlast u Beogradu "ponaša kao da je osnovala Europsku uniju".

Ljudima u regiji poručio je da gledaju što vlast u Beogradu radi "kako one kod nas koji ništa ne razumiju, tako i Bošnjake u BiH koji moraju vidjeti tko im je prijatelj, a tko ne".

- Ne vidim koje bi tajne skupljao hrvatski špijun u Beogradu, valjda recept za leskovačku pljeskavicu - rekao je Milanović.

Ponovio je izjavu o 'šaci jada' koja se odnosi na aktualnu srbijansku vlast i na srbijansku čaršiju. Podsjetio je i da ga je bivši srbijanski predsjednik Boris Tadić u Srbiji uzeo u zaštitu te Tadića nazvao "oficirom i gentlemanom - oficirom srpskih interesa i gentlemanom u ponašanju i dogovoru".

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Aktualnu srbijansku politiku ocijenio je kontinuirano agresivnom i nazadnom te politikom koja je nanijela štetu srbijanskom narodu i donijela mu povijesno "svu bedu ovoga sveta".

Milanović smatra da njegove izjave neće naštetiti opredjeljenju srpskih birača na predstojećim parlamentarnim izborima koji su i do sada u 95 posto slučajeva glasali za SDP.

Incident: Izviždali ga i vrijeđali simpatizeri HDZ-a

U središtu Vukovara posjetio je štand Narodne koalicije, no u trenutku dok je prolazio pored obližnjeg HDZ-ovog štanda napadnut je verbalno i uz glasne zvižduke aktivista HDZ-ove koalicije.

Milanović se najprije zaustavio, a potom ipak udaljio od HDZ-ova štanda te ih tihim glasom nazvao 'šakom jada'.

O incidentu se na Twitteru oglasio i SDP. 

- Nakon fućkanja i uvreda od strane vjerodostojnih nastavljamo s druženjem u Vukovaru - napisali su.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 342
VIDEO

Penava: 'Znam s kim nećemo razgovarati'; Grmoja: 'Nećemo Milanovića za premijera'
UŽIVO: REZULTATI IZBORA

Penava: 'Znam s kim nećemo razgovarati'; Grmoja: 'Nećemo Milanovića za premijera'

Izbori su iza nas, obrađeni su svi glasovi, a sada kreće političko nadmudrivanje. Tko će s kime koalirati i stvoriti većinu...

Marija Selak skinula štikle, Bulj pokidao narukvicu, Petrov pao u drugi plan - više neće biti šef
IZBORNA NOĆ U MOSTU

Marija Selak skinula štikle, Bulj pokidao narukvicu, Petrov pao u drugi plan - više neće biti šef

Božo Petrov došao je nešto prije 19 sati, ali je netragom nestao, pričalo se da je otišao kući oko 22 sata. Ipak, zvali su ga nazad. Ubrzo više neće biti predsjednik i Most traži novog šefa stranke
Ava Karabatić dobila je više glasova od Plenkijeve ministrice kulture Obuljen Koržinek!
SPEKTAKL

Ava Karabatić dobila je više glasova od Plenkijeve ministrice kulture Obuljen Koržinek!

Lani sam u ovo vrijeme bila doma u alkoholiziranom stanju. Ovo je veliki uspjeh za mene i moj mali tim velikih ljudi, rekla je Karabatić