Obavijesti

News

Komentari 97

Nije više bila lijepa: Lice joj je izgorjelo pa je suprug ostavio

SAD: Courtney Cosper Waldon (27) je stradala na kampiranju. Danas se jedva može sama odjenuti. Treba pomoć gotovo u svemu. Suprug joj je rekao da se za nju više ne može brinuti

VIDEO

Courtney Cosper Waldon (27) je pretrpjela opekline trećeg stupnja na 40 posto lica i tijela 2016. godine nakon eksplozije plina. Majka jednog djeteta je bila u induciranoj komi mjesecima. Ubrzo nakon što je stradala, muž ju je ostavio. Courtney više nije mogla raditi i postala je beskućnica.

Abandoned After Horrific Burns


- Bila sam zgodna djevojka, upravo sam bila udana, moj je život bio u redu, a sada se jedva mogu odjenuti. Trebam pomoć u svemu i moram učiti kako da opet radim stvari - kaže Courtney. 

Dodaje kako se i dalje teško nosi sa svime što joj se dogodilo.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Prvi puta kad sam se pogledala u ogledalo nakon eksplozije, pozlilo mi je i skoro sam se onesvijestila. Ljudi i danas gledaju u mene kao u čudovište. Ipak, sada sam puno bolje i prilagođavam se - kaže  Courtney.

Kaže kako je sjedila uz logorsku vatru kada je iscurio plin.

- Došlo je do eksplozije. Sjećam se svega. Sjećam se da sam gorjela, pala sam i počela se valjati kako bi se ugasila - kaže.  

U bolnici je na odjelu za opekline bila 51 dan. Nakon što ju je suprug ostavio, kći Caroline (5) bila je ona koja ju je tjerala naprijed. 

- Pretrpjela sam težak udarac kada me suprug ostavio. Pokušavala sam sve i molila ga da se vrati. Rekla sam mu da naša kći to ne zaslužuje, ali mi je jednostavno rekao kako se on ne može o meni brinuti - kaže Courtney. 

Abandoned After Horrific Burns


- Puno puta sam htjela odustati, ali Caroline me tjerala naprijed. Nisu ju doveli u bolnicu i prvi put me nakon nesreće vidjela kad sam došla kući. Kada je čula moj glas, zagrlila me. Bila je nevjerojatna - kaže Courtney.

Proglasili su ju nesposobnom za rad. Courtney i Caroline su ostale bez novaca i bez kuće. Izbačene su na ulicu. Tada im se u pomoć priskočila lokalna crkva koja izgradila kuću za njih i skupila donacije

- Svakim danom sve se više nadam. Ovdje sam s razlogom - kaže Courtney koja je dosad bila na nekoliko laserskih operacija i sedam presađivanja kože, piše Mirror.

Abandoned After Horrific Burns
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 97
VIDEO

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1

Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a
VIDEO Milanović: 'Ovo sve je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati'
O MANDATARU, PLENKOVIĆU, USTAVNOM SUDU...

VIDEO Milanović: 'Ovo sve je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati'

Predsjednik Milanović se svojim ponašanjem sam doveo u situaciju da se isključuje od mogućnosti da bude mandatar. Političke stranke koje ga podržavaju toga moraju biti svjesne, poručili su s Ustavnog suda