Obavijesti

News

Komentari 40

Osvojili smo vrijedne dobitke u nagradnim igrama 24sata

Osvojili smo vrijedne dobitke u nagradnim igrama 24sata
7

24sata su u svojim nagradnim igrama ove godine svojim čitateljima podijelila čak 608 nagrada. Ispunite anketu u tekstu i pomozite nam da naše nagradne igre budu još bolje

VIDEO

Stalno čitamo i šaljemo kupone za nagradne igre. Inače igramo na svoja imena, ali ovoga puta mama nam je rekla da pokušamo na njezino ime i uspjeli smo, rekao nam je sin Marije Tadić (67) iz Slavonskog Broda.

Ona je krajem rujna u nagradnoj igri 24sata osvojila Alfu Romeo Giuliettu. Njezinu kuvertu iz mnoštva pristiglih izvukao je glumac Ivica Zadro. Kad je nazvao Mariju, mislila je da se šali, pa joj je Zadro nekoliko puta morao ponoviti kako to nije nikakva zafrkancija te neka sjedne i popije čašu vode.

 

>>> KLIKNITE I ISPUNITE ANKETU O NAGRADNIM IGRAMA 24SATA

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

 

Iako naša sretna dobitnica nema položen vozački ispit, automobil se odlično uklopio u obitelj Tadić. Najviše ga koristi njezin sin, koji je nakon dobitka prodao svoj stari automobil i sad uživa u vožnjama u novom.

- Svi u obitelji su bili izvan sebe, ostali smo u šoku kad nam je mama javila za dobitak. Odmah smo se složili da ćemo svi otići po automobil u Zagreb - rekao nam je oduševljeni sin dobitnice.

 

Đurđica Gajić iz Zadra je u našoj nagradnoj igri osvojila Suzuki SX4 S-Cross. Za osvojiti automobil trebalo je od 15. do 24. rujna sakupiti deset kupona. Njezinu kuvertu je 6. listopada izvukla Danijela Dvornik, supruga prerano preminulog splitskog pjevača Dina. Kad ju je Danijela nakon izvlačenja nazvala, Đurđica je mislila da se Danijela šali. Mobitel je tada uzeo njezin suprug koji također nije vjerovao kako su osvojili auto. Na kraju se Danijela našalila kako joj, jer ih je izvukla, duguju barem tri litre maslinova ulja, janjetine, pršuta i sira. Đurđica je čitav radni vijek, 26 godina, provela u Hrvatskoj lutriji. Čitavo to vrijeme pokušavala je nešto osvojiti.

- Stalno sam igrala dok sam radila, ali ovo je moj prvi veliki dobitak nakon supruga, on je ipak prvi - kroz smijeh kaže Đurđica. Automobil im je potreban jer im je dosadašnji jako star, a ona i suprug sad su u mirovini. Dosad su izmijenili šest vozila, ali svi su bili polovni, a ovo im je prvi put da imaju novo vozilo.

 

Ne mogu vam riječima ni opisati koliko sam zadovoljan. Dugo me nešto nije ovako razveselilo, stvarno sam presretan. Ovo je moj prvi ozbiljniji dobitak, jednostavno se ne mogu prestati smiješiti, oduševljeno nam je rekao Redžo Čaušević (64) iz Graberja Ivanečkog.

U nagradnoj igri “Provozaj se u novom skuteru uz 24sata” osvojio je dvotaktni skuter SYM JET 4R 50. Dodao je kako je dosad u nagradnim igrama 24sata prethodnih godina osvajao manje dobitke, poput poklon bonova za kupovinu, no ovakvu nagradu nije očekivao. Kako bi osvojio skuter, Redžo je svakodnevno marljivo skupljao kupone koje je potom poslao na našu adresu. Trud mu se, kako kaže, uvelike isplatio.

- Skuter je odličan, crne je boje u kombinaciji s bijelim blatobranima i branicima. Jako sam zadovoljan bojom i sviđa mi se skuter. Ne bih volio da je neke druge boje - rekao nam je Redžo.

Skuter će mu dobro doći za pomoćne poslove koje obavlja nakon dugogodišnje karijere profesionalnog vozača.

 

Zbunila sam se i nisam znala o čemu se točno radi kad su me nazvali. Zato sam rekla da ću dobitkom kupiti novi auto, rekla je Danica Bošnjak (59) iz Slatine.

U nagradnoj igri 24sata osvojila je 100.000 kuna bonova u Intersparu. Sretnu vijest javio joj je mađioniđar Luka Vidović. Nagradu je jučer preuzela u redakciji 24sata u Zagrebu.

- Mislila sam da me netko zeza i nisam mogla vjerovati da sam nešto dobila - objasnila je Danica. Stalno igra nagradne igre u 24sata, ali dosad ništa nije osvojila.

- Ne propuštam nijednu. Slala sam nedavno kupone za uređenje kupaonice - istaknula je sretna dobitnica. Još nije odlučila što će točno kupiti u Intersparu, no svakako će joj pomoći članovi obitelji.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 40
VIDEO

'Ovu super nagradu potrošit ćemo na liječenje u toplicama'
IZVUČENI DOBITNICI

'Ovu super nagradu potrošit ćemo na liječenje u toplicama'

Dobitnici pet nagrada od 5000 kuna u nagradnoj igri 24sata su Katica Galinec, Elizabeta Petrik, Danijel Dreven, Ivica Tuk te Ignac Vrančić. Čestitamo sretnim dobitnicima!

Podijeljen je i Crossland X, novi vlasnik nije mogao vjerovati
OPEL

Podijeljen je i Crossland X, novi vlasnik nije mogao vjerovati

U petak oko podneva izvlačili smo sretnog dobitnika novog prostranog Opel Crossland X. Super nagrada odvest će se do otoka Pašmana, gdje će ugledati svojeg novog vlasnika
Saznajte jeste li sretni dobitnik modernog Samsunga Galaxy
SAMSUNG S8+

Saznajte jeste li sretni dobitnik modernog Samsunga Galaxy

U utorak u prostorima redakcije 24sata izvukli smo osam sretnih dobitnika novog Samsunga Galaxy S8+ iz bubnja prepunog kuverti iz čitave Hrvatske, saznajte tko su sretni dobitnici