Obavijesti

Promo sadržaj

Planetarno popularna formula za mršavljenje i u Hrvatskoj

Planetarno popularna formula za mršavljenje i u Hrvatskoj
1

Planetarno popularna formula za mršavljenje za kojom su poludjele američke zvijezde odnedavno je dostupna i na našem tržištu

Riječ je o tabletama za mršavljenje PGC500 Complex koje sadrže gotovo 98-postotnu hidroksicitričnu kiselinu. Popis korisnika ovog proizvoda je zaista dugačak i na njemu se nalaze imena poput Christiana Balea, Brada Pitta, Georgea Clooneya, Jasona Stathama, Demi Moore i Scarlett Johansson te mnogih drugih. Svi oni svoje zavidne linije i mišićava tijela duguju PGC500 Complex tabletama za mršavljenje. 

U čemu leži tajna PGC500 Complexa?

Recept uspješnog gubitka kilograma je zapravo vrlo jednostavan. Odgovor leži u hidroksicitričnoj kiselini koja zahvaljujući svojoj kemijskoj formuli doslovno rastapa masne stanice i upravo je to najveća njezina vrijednost. No, svi oni koji su barem jednim isprobali dijetu znaju kako skidanje kilograma često nije najveći problem, već dobivanje novih. Mnoge rigorozne dijete završavaju uvijek istim ishodom, tzv. jo-jo efektom. Zato se često dogodi da se kilogrami vrate u vrlo kratkom roku i to uvećani za nekoliko brojeva. Znači, nije dovoljno samo izgubiti kilograme, već je za postizanje savršene linije, potrebno zadržati se na toj brojci. Stoga, druga najveća vrijednost PGC500 Complex, tableta za mršavljenje je njihova mogućnost da potiču organizam na trošenje masnoća pretvarajući ih u energiju te na taj način pomažu prilikom sagorijevanja nataloženih masnih stanica.

Tablete za mršavljenje PGC500 Complex možete naručiti OVDJE >>
Požurite i uštedite 155,00 kn, količine su ograničene!

Po čemu je PGC500 Complex bolji i učinkovitiji od drugih?

Često pitanje koje se postavlja znanstvenicima koji su proizveli PGC500 Complex je zašto se on razlikuje od mnogobrojnih drugih proizvoda na tržištu. „PGC500 Complex istovremeno spaja nekoliko važnih faktora koji odlučuju hoće li proces gubitka kilograma biti uspješan ili ne. Naime, nije dovoljno samo se izgladnjivati, dapače, izgladnjivanje potiče organizam da poveća stvaranje masnih naslaga kako bi se zaštitilo tijelo, a što gotovo neminovno dovodi do malaksalosti, pada imuniteta i ostalih nepovoljnih posljedica. To je faza kada ljudi odustaju od dijeta jer se ne osjećaju dobro, a kilogrami sve sporije nestaju nakon prve faze gubitka vode. PGC500 Complex se brine da tijelo dobiva dovoljno svega što mu je potrebno za nesmetano funkcioniranje, no ne dopušta stvaranje novih rezervi masnih stanica. Dodatno smanjuje apetit te potiče izlučivanje serotonina. Na taj način mršavljenje jednostavno ne postaje mučenje.“ - objasnio je jedan od znanstvenika Sveučilišta u Kanadi koji je sudjelovao u proizvodnji  kompleksa. Također, učinke je potvrdila i EFSA – Europska agencija za sigurnost hrane.

PGC500 Complex je potpuno prirodan proizvod koji osim hidroksicitrične kiseline sadrži kalij, kalciji i biljnu celulozu. Proizvod ne sadrži konzervanse, emulgatore ni aditive. Proizveden je u skladu s GMP u certificiranom laboratoriju FDA-e te registriran pri Ministarstvu zdravlja.

Tablete za mršavljenje PGC500 Complex možete naručiti OVDJE >>
Požurite i uštedite 155,00 kn, količine su ograničene!

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine
PROMO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine

Hit Mister Dzirla Čang Šlang, najprodavaniji čaj za reduciranje težine na svijetu (89 milijuna kupaca, od toga milijun I dvjesto tisuća u hrvatskoj I sa tradicijom 42 godine prisustva), na zahtjev mnogobrojnih kupaca ponovno je dostupan na hrvatskom tržIštu!

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije
PROMO

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije

Upalite svoje roštilje i pripremite se za najukusniju grill sezonu ikada! Prvi maj je tu, a sve je spremno da ga proslavite s najfinijim mesom iz neodoljivih mix&grill kutija by the Meat.
Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'
PROMO

Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'

Tvrtka Intersnack Adria time osnažuje potencijale darovite djece i potiče njihov doprinos stvaranju boljeg društva u cjelini