Slavimo pokret zajedno! Sudjeluj u nagradnom natječaju!

None Foto: 6

Svatko ima pravo na pokret i zato slavimo pokret zajedno! 24sata i ROG HOLI RUN&FEST vas pozivaju da poboljšate kvalitetu života sebi i svojim bližnjima.

Od 20. travnja do 3. svibnja u 23:59 sati ispričajte nam pozitivnu priču u kojoj su glavni junaci vaši bližnji, osobe s invaliditetom, a autoru priče koja nas najviše osvoji, u suradnji s ROG HOLI RUN&FEST-om, poklanjamo jedna invalidska kolica s posebnom prilagodbom. Želimo nekome kome je to potrebno pružiti potporu u kretanju uz bolju funkcionalnost kolica i poboljšati kvalitetu života.

A 13. svibnja 2017. na zagrebačkom Jarunu od 15.00 sati počinje nikad viđena zabava u Hrvatskoj!

ROG HOLI RUN&FEST prvi puta u Hrvatskoj, za sve uzraste, obitelji s djecom i osobe s invaliditetom organizira utrku trkača, rolera i veliki DJ party u samoj ciljnoj areni utrke. Cijeli događaj upotpunit će šarenilo živopisnih holi boja kojima će se posipati sudionici dužinom cijele trase utrke i koje će dodatno uzavrijeti atmosferu. 

Na ROG HOLI RUN&FEST-u slavit će se pokret i jednakost te poticati na kretanje, bez obzira na ograničenja u kretanju, a na kraju utrke sudionike očekuje veliki DJ party uz Vanillaz i Kostu Radmana te razne animacije i food and drink corner.

Ulaznice za utrku i party, po cijeni od 50 kn, mogu se nabaviti online, u sustavu Entrio, a sve informacije o događaju možete pročitati na stranici www.holirunfest.com ili na Facebooku HoliZagreb.

Ovim događanjem Zagreb će dobiti, još jedan u nizu, vrhunskih sadržaja i svrstati se među najveće svjetske metropole koje su poznate po utrkama u bojama.

Pročitaj pravila nagradnog natječaja!

Fill out my online form.

Tema: Igra bez granica!

Komentari (5)
  • To će biti zgodno..žao mi je da neću biti tamo. Zbog toga šaljem samo ovaj spot za zabavu 🤗 https://youtu.be/Hh-o5g4tLVE

    22. 4. 2017,   12:58
  • Ovu proslavu treba podržati,bit ću tamo sigurno....

    21. 4. 2017,   11:22
  • Necu

    21. 4. 2017,   21:40