Obavijesti

News

Komentari 225

Šok u Garešnici: Dječak (5) je uzeo kišobran i skočio s 3. kata

Šok u Garešnici: Dječak (5) je uzeo kišobran i skočio s 3. kata
1

Dječak (5) iz Garešnice se zatrčao i izletio kroz prozor trećeg kata. Skočio je s više od 10 metara visine. Imao je puno sreće jer je otvoreni kišobran ublažio pad. Zadobio je samo lakše ozljede

VIDEO

Hvala dragom Bogu da se sin oporavlja i da ništa nije slomio. Mislim da ga je dragi Bog sačuvao, rekla nam je Željka V. (32), majka petogodišnjaka, čija je dogodovština zaprepastila Garešničane.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:25

Kad su čuli da je njihov mali sugrađanin prošli četvrtak skočio s prozora stana na trećem katu zgrade u Ulici 73. samostalne bojne i pri tome prošao samo s lakšim ozljedama, u nevjerici su vrtjeli glavama.

Niti liječnici u Klinici za dječje bolesti u Klaićevoj u Zagrebu, koji su doživjeli i vidjeli doista svašta, nisu mogli vjerovati da niša nije slomio jer se ipak radilo o padu s više od deset metara. Nakon što je skočio kroz prozor, do dječaka je prva dotrčala susjeda Romana Totgetrgeli Čakanić (38), koja živi ispod stana tročlane obitelji.

- Čula sam kao da je nešto ‘zašuštalo’ pokraj prozora. Pomislila sam da je nešto palo s krova jer su na njemu u tijeku radovi. Ipak sam pogledala kroz prozor. Vidjela sam mališana kako leži. Odmah sam istrčala iz zgrade te otrčala koliko su me noge nosile i pitala dječaka kako se osjeća. Zapomagao je te rekao da ga bole noge i leđa – rekla nam je susjeda koja je, tvrdi, još i danas sva u šoku.

Dječak se tužio na bolove u leđima i nogama, a susjeda mu je savjetovala da se ne miče do dolaska Hitne medicinske pomoći. Nakon što su stigli, odmah su ga prevezli u dječju bolnicu u Zagreb. Dječak je bio pri punoj svijesti i niti u jednom trenutku nije gubio svijest te se svega sjeća. Liječnicima je ispričao da je pokušao skočiti poput Spider-Mana.

Majka kaže kako se sve odigralo u trenu. Bilo je oko 18.30 sati. Svi su bili u sobi i u jednom trenu dječak je nestao. Da bi se potom u dnevnom boravku popeo na prozor i skočio s otvorenim kišobranom. Majka i susjeda Romana tvrde da mu je kišobran spasio život jer je ne samo usporio pad, nego ga je odnio podalje od naslaganog betonskog crijepa na koji bi najvjerojatnije pao. Crijep je složen uz rub trokatnice.

Svi su susjedi sretni što je po dječaka sve dobro završilo. Roditelji se nadaju da bi njihov jedinac idući tjedan mogao izaći iz bolnice.   

Otvoreni kišobran spasio mu je život

Dječakova majka i susjeda Romana tvrde da mu je kišobran spasio život jer je ne samo usporio pad, nego ga je odnio podalje od naslaganog betonskog crijepa na koji bi najvjerojatnije pao, a koji je složen uz rub trokatnice.     

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 225
VIDEO

Što je sad ovo? Čak tri partnera HDZ-a idu na europske izbore s ovim oporbenim strankama!
NOVA KOALICIJA

Što je sad ovo? Čak tri partnera HDZ-a idu na europske izbore s ovim oporbenim strankama!

HSLS i HNS su na parlamentarnim izborima bili na listi s HDZ-om i dosad su im čuvali leđa u vladajućoj većini. Jednako kao i SDSS. Ali za ove izbore su formirali blok s onima koji ne žele čuti za podršku HDZ-u

'Izborit ćemo se da svako srpsko selo ima sve što i hrvatsko. Ali SDSS je nama neprihvatljiv!'
BURNA PRESICA PENAVE

'Izborit ćemo se da svako srpsko selo ima sve što i hrvatsko. Ali SDSS je nama neprihvatljiv!'

SDSS i Možemo! su nam neprihvatljivi partneri. Sa svima drugima se razgovora.  Pravi razgovori su tek krenuli s jučerašnjim danom, kaže Penava
Što se to kuha u Mostu? Svađa supružnika Raspudić i Miletića oko liste za Europski parlament
ŽELE NAPUSTITI STRANKU?

Što se to kuha u Mostu? Svađa supružnika Raspudić i Miletića oko liste za Europski parlament

Potvrde ni demantija ovih informacije još nema, a nitko od dužnosnika Mosta ne odgovara na telefonske pozive.