Obavijesti

News

Komentari 164

Tajni savez Petrova i Kolinde: Silno se želi riješiti Karamarka

Tajni savez Petrova i Kolinde: Silno se želi riješiti Karamarka
1

Desno od centra sazrelo je, otkriva Express, da budućnost te političke pozicije ovisi o jednoj jedinoj operaciji, uklanjanju Tomislava Karamarka. Ili on ili HDZ i Vlada...

VIDEO

Desno od centra sazrelo je, otkriva Express, da budućnost te političke pozicije ovisi o jednoj jedinoj operaciji, uklanjanju Tomislava Karamarka. Ili on ili HDZ i Vlada, to je unisoni zaključak...

U političku se matematiku uključila i predsjednica Kolinda Grabar Kitarović. Poučena iskustvom tandema Milanović-Josipović (obadva su pala), ona vjeruje da bi joj dugo trajanje ove Vlade dovelo pod znak pitanja kandidaturu za sljedeći mandat i političku perspektivu. Iako više nije članica HDZ-a, ona je, ako je vjerovati anketama, najomiljenija političarka u toj stranci. Članstvo je voli, vjeruje i upravo joj taj kredibilitet daje za pravo da krene u tajnu akciju spašavanja najveće stranke - HDZ-a, odnosno u akciju rušenja šefa stranke Tomislava Karamarka, otkriva Express.

Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović, prema riječima sugovornika iz HDZ-a, u tome bi mogla uspjeti, ali samo ako bude imala pomoć barem troje, četvero uglednih HDZ-ovaca. Navodno je jedan od njih Milijan Brkić, ali sve je izglednije da bi se u tu akciju mogao uplesti i Božo Petrov, čelnik Mosta. No o tome u Mostu imaju zavjet šutnje, iako nije tajna da se Kolinda Grabar Kitarović i Božo Petrov međusobno simpatiziraju još od vremena konzulacija na Pantovčaku prilikom formiranja nove vlasti. Petrov se, za sada, još do kraja nije izjasnio hoće li podržati tajni plan, a jedina agenda mu je stabilnost Vlade.

- Kolinda Grabar Kitarović ne može s pozicije predsjednice kontrolirati članstvo, ali može itekako utjecati na formiranje njhovih stavova, što kroz svoja obraćanja, što preko svojih ljudi koji imaju utjecaj u HDZ-u. Jedan od njih mogao bi definitivno biti Milijan Brkić, a sve u cilju stabilizacije situacije u stranci - kaže nam sugovornik blizak predsjednici, ali i vrhu HDZ-a.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Kolinda Grabar Kitarović u dobrim je odnosima s Brkićem i jako ga cijeni. Kontakt su ostvarili preko Brkićeva brata Joze koji je s predsjednicom u prijateljskim odnosima još od 2006. godine, kad je Kolinda Grabar Kitarović boravila u Australiji, gdje je on živio godinama. Jozu Brkića često se može vidjeti u društvu bračnog para Kitarović, što na ručkovima, što na raznim manifestacijama, kažu naši izvori, a ostatak u Expressu, koji je u prodaji od petka.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 164
VIDEO

Četvrti je dan potrage za malom Dankom (2) u Srbiji! Na mjesto događaja stigle specijalne ekipe
NOVA SAZNANJA?

Četvrti je dan potrage za malom Dankom (2) u Srbiji! Na mjesto događaja stigle specijalne ekipe

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.
FOTO Ovo su muškarci koji su lagali da je Danka (2) kod njih: U kuću u BiH upali su specijalci
SNIMILI VIDEO NA TIKTOKU

FOTO Ovo su muškarci koji su lagali da je Danka (2) kod njih: U kuću u BiH upali su specijalci

Muškarci su tražili 50.000 KM za objavu informacija o nestaloj Danki Ilić (2)