Obavijesti

News

Komentari 75

Testirala je zaručnikovu ljubav pa ih je oboje odvela u smrt?

Testirala je zaručnikovu ljubav pa ih je oboje odvela u smrt?
3

Kristen Schroder popela se preko ograde na palubi kruzera, poskliznula se i pala u ocean, samo nekoliko sekundi kasnije za njom je skočio i njezin zaručnik Paul...

VIDEO

Paul Rossington (30) i Kristen Schroder (27) nestali su u travnju 2013. nakon što su oboje skočili s petog kata kruzera u ocean uz obalu New South Walesa u Australiji. Tijela im nikad nisu pronađena i policija istražuje njihovu smrt. Stručnjaci kažu da gotovo ne postoje šanse da su preživjeli duže od nekoliko sati.

Njihove posljednje trenutke snimile su nadzorne kamere, ali njihov nestanak utvrđen je tek idućeg dana, nakon što je brod već uplovio u luku. Istražni sudac Hugh Dillon u utorak je iznio svoje zaključke nakon opsežne istrage.

VIDEO

'Usamljena smrt u tamnom oceanu'

- Smrt Kristen i Paula još je više uznemirujuća zbog usamljenosti njihovih smrti u tamnom oceanu - rekao je i dodao kako su otišli na krstarenje u nadi da će osnažiti svoju vezu.

- Paradoksalno, ono što su pokušavali postići za života - zajednicu punu ljubavi - možda su uspjeli u posljednjim trenucima svog života - kazao je Dillon, piše Daily Mail .

Iako se vjerojatno nikada neće saznati zašto je točno Kristen zakoračila preko ograde, istražitelji sumnjaju da se stvarno htjela ubiti ili da se osjećala ugroženo. S obzirom na to da su imali problema u vezi te da su se često svađali, što su snimile i nadzorne kamere u kasinu samo nekoliko sati prije kobnog skoka, te da je Schroder bila i depresivna, istražitelji smatraju kako je vjerojatno testirala zaručnikovu ljubav.

- Najvjerojatnije objašnjenje je to da je Kristen, s obzirom na to da se nije bojala visina, dramatičnom gestom htjela testirati Paula - rekao je Dillon.

Bez razmišljanja skočio za njom

Nadzorne kamere snimile su Kristen koja se oko 20.48 sati popela preko ograde , zatim se poskliznula i pala u more, a na putu prema dolje je i udarila u brod. Paul je za njom skočio samo nekoliko sekundi kasnije.

Rossington je bio bolničar u Hitnoj službi i znao je koliko riskira skačući za Kristen.

VIDEO

'Zaslužio je odlikovanje za hrabrost'

- Iako su imali poteškoća u ostvarivanju idile u svojoj vezi, po svemu je jasno da su se jako voljeli - izjavio je istražitelj koji kaže da je najbolji svjedok njihove ljubavi to što je Paul skočio za Kristen unatoč visini, brzini broda i velikoj šansi da će se utopiti.

Zbog toga je Dillon predložio da mu Australija dodjeli 'Križ hrabrosti' , najviše odlikovanje za hrabrost u toj zemlji.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 75
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa