Obavijesti

News

Komentari 13

Ubojica iz zatvora objavljuje polugole fotke i zavodi žene

Ubojica iz zatvora objavljuje polugole fotke i zavodi žene
5

Sestra mladića koji je izgubio život u brutalnom uličnom napadu smjestila je zamku za njegovog ubojicu kako bi dokazala da iz zatvora koristi društvene mreže

VIDEO

Sestra mladića koji je izgubio život u brutalnom uličnom napadu smjestila je zamku za njegovog ubojicu kako bi dokazala da koristi aplikaciju za nalaženje partnera Tinder i Facebook iza rešetki - samo nekoliko mjeseci nakon što su zatvorski upravitelji obećali da će mu onemogućiti korištenje društvenih mreža.

Michaela Bradley (24) tvrdi da se dopisivala s ubojicom Jack Crambom preko aplikacije iako je zatvorenicima zakonski zabranjeno koristiti mobitele, piše Sun.

- Čula sam da koristi aplikaciju i da se predstavlja svojim imenom. Trebalo mu je samo 5 minuta da odgovori nakon što sam ga kontaktirala. Smučilo mi se kad je poslao poruku - kazala je.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U studenom 2016. otkrilo da se da Cramb još od 2013. redovno koristi Facebook preko svog mobitela, koristeći lažno ime - Maximus Payet. Ubojica je u svojim objavama često koristio ikone oružja i predstavljao se kao 'opasan tip'.

U drugom pak statusu objavio je svoju polugolu fotografiju i poručio jednoj obožavateljici: "Ovo je moj 'dođi u krevet' pogled".

Michaela je shvatila da je riječ o profilu ubojice nakon što je vidjela kako imaju mnogo zajedničkih prijatelja.

- Otišla sam na profil i shvatila da je to on. Bila sam šokirana i povrijeđena, cijelo vrijeme mislili smo kako je pravda zadovoljena, a on je i dalje vodio stari život. Cijela obitelj je razočarana. Ubio je mog brata, gdje je tu kazna - kazala je.

Djevojka sada tvrdi da će poduzeti pravne korake protiv škotskog zatvorskog sustava koji, kako kaže, nije uspio spriječiti ubojicu da koristi internet i objavljuje svoje polugole fotografije.

Cramb je 2011. osuđen na doživotni zatvor zbog brutalnog ubojstva, a žalbu može podnijeti nakon što provede 16 godina iza rešetki. On je u srpnju 2010. komadom stakla prerezao vratne žile mladom Barryju Bradleyju (19). Mladić je iskrvario i umro.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Penava: 'Znam s kim nećemo razgovarati'; Grmoja: 'Nećemo Milanovića za premijera'
UŽIVO: REZULTATI IZBORA

Penava: 'Znam s kim nećemo razgovarati'; Grmoja: 'Nećemo Milanovića za premijera'

Izbori su iza nas, obrađeni su svi glasovi, a sada kreće političko nadmudrivanje. Tko će s kime koalirati i stvoriti većinu...

Marija Selak skinula štikle, Bulj pokidao narukvicu, Petrov pao u drugi plan - više neće biti šef
IZBORNA NOĆ U MOSTU

Marija Selak skinula štikle, Bulj pokidao narukvicu, Petrov pao u drugi plan - više neće biti šef

Božo Petrov došao je nešto prije 19 sati, ali je netragom nestao, pričalo se da je otišao kući oko 22 sata. Ipak, zvali su ga nazad. Ubrzo više neće biti predsjednik i Most traži novog šefa stranke
Domovinski pokret u rukama drži ključeve nove Vlade, ali...
KOMENTAR BORISA RAŠETE

Domovinski pokret u rukama drži ključeve nove Vlade, ali...

Plus+ Birači nisu previše kaznili HDZ ni za brojne afere, niti za Lex AP, ni za Turudića. Naprotiv, uz ovako visoku izlaznost njihova politika dobila je legitimaciju. A za nastavak vladavine trebat će im solidna trgovačka vještina