Obavijesti

Native sadržaj

Komentari 109

Uz ovih 5 'uleta' ne možete pogriješiti kod većine žena

Powered by Stari lisac

Uz ovih 5 'uleta' ne možete pogriješiti kod većine žena
1

Moramo priznati kako muškarcima nije nimalo lako prići djevojkama. Naročito u današnje vrijeme kada žene vrlo često učine prvi korak. Odlučili smo s pet žena u redakciji provjeriti koji su im se muški uleti urezali u sjećanje

Pripreme za subotnji izlazak kreću već u četvrtak. Dok žena kombinira izazovan outfit, muškarac smišlja kako će zavesti neku od djevojaka u klubu. Treba biti lukav kako bi smislio onu jednu rečenicu kojom će osvojiti, a to nije lako.

Svi smo doživjeli barem jedan neuspjeli ulet i očajan izgled ženskog lica koji kao da govori: 'Što mu je ovo trebalo?'. No, teže je sjetiti se nekog dobrog uleta koji je ujedno duhovit i otkačen. Stoga smo odlučili provjeriti kod kolegica koje rečenice iz muških usta su ih osvojile. 

'Odabrao Đelo Hadžiselimović'

Kolegica Viktorija priča kako joj je u studentskim danima na tulumu prišao dečko kojeg je njena prijateljica otprije poznavala i rekao: 'Bok, ja sam Đelo Hadžiselimović, a ti si odabrana!'. Ulet je očito bio pogodak jer ga se sjeća do danas, iako je prošlo 7 godina. Te večeri ipak nije bilo ničeg između njih, a on je ostatak večeri proveo u društvu druge kolegice. Viktorija se šali da je i njoj možda prodao isti ulet. Sjeća se kako je nakon toga u gradu viđala cure koje su nosile majice s natpisom 'Đelo Hadžiselimović' pa se sa smiješkom na licu znala sjetiti tog pokušaja osvajanja.

'Je li tvoje ime Google'

Martina kaže kako se u klubovima naslušala svakakvih klišeja i uleta na temu očiju dubokih kao ocean, sjajnih poput zvijezda i slično. No, postoji jedan koji joj se toliko urezao u pamćenje da ga se sjeća od riječi do riječi. S prijateljicama je slavila rođendan u jednom zagrebačkom klubu, a nakon nekoliko izmijenjenih pogleda, prišao joj je dečko i na engleskom pitao: 'Je l' tvoje ime Google?'. Ona je na to začuđeno odgovorila 'Ne' i izgovorila svoje ime. On je sasvim hladno dodao: 'Ali, pa ti imaš sve što tražim!' Nažalost, bio je Australac na proputovanju Europom i uskoro je nastavljao dalje, ali su se družili sve do njegovog odlaska iz Hrvatske za Italiju.

'Ljubav na prvi pogled'

Iako ne vjeruje u ljubav na prvi pogled, Kristina se sjeća uleta koji je ciljao upravo na takvo zaljubljivanje. Sada već bivši dečko joj je prišao i rekao: 'Vjeruješ li u ljubav na prvi pogled ili da došećem ponovno?' Kaže kako je ulet bio šarmantan i pomalo duhovit jer su se ona i bivši dečko poznavali još iz srednje škole. Drugim riječima, nije bila riječ o ljubavi na prvi pogled. Kaže kako mu je čak i rekla da ne vjeruje u ljubav na prvi pogled, kao ni da je ne može pogoditi 'Amorova strijela'. On je nakon uleta otišao do šanka po piće za sebe i nju,a nakon još nekoliko izlazaka rodila se i ljubav. 

'Mogla bi poslati tvornicu čokolade u stečaj'

Moramo priznati kako nas je Selmin top ulet najviše nasmijao. Kolega s faksa joj je prilikom zajedničkog izlaska izjavio:   'Moram ti reći - tako si slatka da bi mogla poslati tvornicu čokolade u stečaj!' ​Ne znamo je li on znao da je Selma najveći čokoljubac i da bi nju stečaj najviše pogodio. Nakon tog izlaska otišli su na nekoliko zajedničkih kava, ali nije se rodila ljubav. Selma se tog uleta najviše sjeća jer je u studentskim danima barem jednom mjesečno s mamom odlazila u tvornički dućan i kupovala lom čokoladu. Srećom, čokolada se još uvijek proizvodi, a Selma kaže kako danas manje kupuje slatkiše, iako joj zbog čokoladica u njenoj ladici baš i ne vjerujemo. 

'Imaš li cigaretu?'

Svi znamo kako je teško započeti razgovor i pomalo je čudno ako ulet nepoznatog muškarca glasi: 'Jesi li za cugu?'. Kod Maje je puno bolje prošao dečko koji joj je na jednoj proslavi Nove godine prišao i pitao: 'Ej sorry, imaš li cigaretu?' Ona mu je krenula objašnjavati da nema jer ne puši, ali kako ekipa na balkonu sigurno ima. Na to joj je rekao: 'Ma znaš što, ja ti uopće ne pušim, samo sam htio nekako započeti razgovor s tobom!' Kaže kako je to bio hrabar potez jer se ranije nisu poznavali i on nije mogao znati puši li ona ili ne. Maja kaže kako se njegov rizik isplatio jer im je ovo već peta godina zajedno. 

Powered by Stari lisac

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 109
VIDEO

Imate masnoću u krvi? Ovo je hrana koja smanjuje kolesterol
ZA ZDRAVO SRCE I ŽILE

Imate masnoću u krvi? Ovo je hrana koja smanjuje kolesterol

Povišene masnoće glavni su uzročnik bolesti srca. Često je dovoljno dva do tri mjeseca da se uz zdrave navike regulira razina kolesterola pa jedite skušu, srdele i povrće, a uživajte i u čokoladi...

Veliki tjedni horoskop: Ovan će biti odlično raspoložen, a Rak planirati brak ili potomstvo
od 14. do 20. travnja

Veliki tjedni horoskop: Ovan će biti odlično raspoložen, a Rak planirati brak ili potomstvo

Djevice će i narednom tjednu mnogo raditi, ali i biti više nego zadovoljni učinkom i rezultatima. Strijelcima će tjedan biti pogodan za zdravstvene zahvate, promjene u prehrani ili rekreaciju
Svi su ludi za Renatom! Sada je i Alan želi: 'Mijenjao bih Danijelu za nju. S Filipom me provocira'
'BRAK NA PRVU'

Svi su ludi za Renatom! Sada je i Alan želi: 'Mijenjao bih Danijelu za nju. S Filipom me provocira'

Novi je tjedan i novi zanimljivi zadaci u showu 'Brak na prvu' su pred parovima, a neke od njih posjetila je i stručnjakinja Iva…