Obavijesti

Promo sadržaj

Zaštitite svoj dom na moderan, jednostavan i sofisticiran način

Zaštitite svoj dom na moderan, jednostavan i sofisticiran način
5

Zahvaljujući pametnoj zaštiti u obliku modernog alarmnog sustava možete na jednostavan, cjenovno pristupačan i lak način zaštititi svoj dom ili ured

Nemojte misliti da se provale i krađe dešavaju uvijek nekom drugom. Želite zaštititi svoju vrijednu imovinu međutim smatrate kako su moderni, pametni alarmni sustavi poprilično skupi i komplicirani za instalaciju? Tu smo da vas razuvjerimo.

Što vam treba?

Zapravo treba vam jednostavan i sofisticiran alarmni sustav poput onih tvrtke Smanos. Bežični alarmni sustavi Smanos dopadljivo su dizajnirani i savršeno će se uklopiti u okruženje svakog modernog doma.

Najvažnije je kako su alarmni sustavi Smanos jednostavni za instalaciju i održavanje. Moguće ih je brzo i lako konfigurirati putem bežične mreže (WiFi), a sve parametre i opcije možete podešavati putem dostupne aplikacija za vaš pametni telefon.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Kome su namijenjeni?

Svakome tko želi na pametan način zaštititi svoj dom ili ured, a da pritom nije spreman na trošak i kompliciranu instalaciju koje pred korisnike stavljaju klasični zaštitni sustavi. Alarmni sustavi Smanos su cjenovno pristupačna rješenja koja omogućavaju vrlo visoku razinu zaštite uz tehničku dotjeranost, kao i sustav podešavanja i upravljanja koji je posve prilagođen krajnjem korisniku.

Koja je još ključna prednost alarmnih sustava Smanos osim pristupačne cijene i jednostavne instalacije?

Modularnost! Sastoje se od  panela (baterija i sirena), daljinskih upravljača, bežičnih senzora ( za vrata ili prozore) i detektora pokreta. Sami birate broj bežičnih senzora i ostalih dodataka koje želite koristiti, što znači da cijenu kompletnog alarmnog sustava možete u potpunosti prilagoditi vašim potrebama. Kasnije u slučaju potrebe vrlo lako ćete nabaviti dodatne senzore (detektori za sprečavanje poplave i požara) i proširiti funkcionalnost zaštitnog sustava.

Kako sve to funkcionira u praksi?

Jednostavno! Opcije zaštitnog sustava kao što su: glasnoća sirene, vremenski intervali prije aktivacije prilikom ulaska i izlaska, dodavanje i micanje senzora vezano sa sigurnosne postavke, podešavate putem intuitivne iOS ili Android aplikacije na svojem pametnom telefonu. Sve obavijesti, kao i eventulne neželjene aktivnosti, sustav u realnom vremenu šalje na vaš pametni telefon.

Alarmni sustavi Smanos posebno su pogodni za korištenje u kućnom okruženju , ali i kod manjih ureda i trgovina, pri čemu omogućavaju 24/7 zaštitu. Pomoćne baterije omogućavaju veliki broj sati rada u slučaju nestanka električne energije, a sustav vam i SMS-om šalje obavijest ukoliko kapacitet baterija padne na kritičnu razinu.

Odaberite u ponudi Makromikro grupe alarmne sustave Smanos  i spavajte mirno! Za kupnju putem webshopa osigurali smo 20 % popusta do 23.10.

Akciju možete pogledati ovdje.

 

Smanos IP6 HD WiFi Camera

Kome je namijenjena? Svima koji žele prije svega nadzornu kameru i mogućnost pouzdanog nadzora na daljinu, bilo da je riječ o vašem domu ili uredu. Smanosova nadzorna kamera IP6 omogućava prikaz slike u HD (720p) kvaliteti, te posjeduje ugrađen Hi-Fi mikrofon i zvučnik s tehnologijom za smanjenje pozadinske buke. Zahvaljujući naprednom senzoru sa širokokutnim lećama zajamčen je jasan prikaz, čak i u uvjetima vrlo slabog osvjetljenja. Pomoću posebne aplikacije za Android i iOS pametne telefone moguće je podesiti sve željene postavke za praćenje aktivnosti u realnom vremenu.

Akcijska cijena: 615,99 kn s PDV-om

 

Alarmni sustav Smanos W100 WiFi/PSTN touch

Kome je namijenjen? Svima koji žele pouzdan i dopadljivo dizajniran pametan zaštitni sustav koji će se savršeno uklopiti u izgled modernog doma. Ugrađeni LED ekran osjetljiv na dodir omogućava intuitivno podešavanje i korištenje. Smanos W100 osmišljen je kao dual-network zaštitni sustav što znači da štiti vaš dom putem WiFi mreže, ali i pomoću telefonske linije u slučaju nestanka struje ili bilo kakvog drugog tehničkog kvara koji sprečava rad WiFi mreže.

U slučaju aktiviranja alarma dobit ćete putem interneta obavijest na vaš pametni telefon ili ćete o tome biti obaviješteni glasovnim pozivom. Alarmni sustav Smanos W100 uključuje osnovni panel (baterija i sirena), 2 daljinska upravljača,  1 senzor za vrata ili prozor,  te  PIR detektor pokreta.

Akcijska cijena: 975,99 kn s PDV-om

 

Alarmni sustav Smanos W020 WiFi, Alarm+ WiFi Camera

Kome je namijenjen? Svima koji žele napredan WiFi zaštitni sustav koji uključuje i nadzornu kameru za praćenje aktivnosti u željenom prostoru. Smanos W20 je zapravo mala minimalistički dizajnirana kutijica koja će se izvrsno uklopiti u bilo koje kućno okruženje i pritom ostati poprilično neprimjetna. Spojite li međutim ovu kutijicu na vaš kućni Wi-Fi router ubrzo će vam na raspolaganju biti moderan sigurnosni sustav. Zvuk alarma je vrlo glasan, a u trenutku neželjene aktivnosti vidjet ćete odmah i obavijest o tome na vašem pametnom telefonu. Smanos W020 sastoji se od panela  (baterija i sirena), 1 IP kamere, 1 daljinskog upravljača i dva senzora za vrata ili prozor, a zahvaljujući pomoćnoj bateriji može raditi do 60 sati ukoliko dođe do nestanka električne energije.

Akcijska cijena: 1.183,99 kn s PDV-om

 

Alarmni sustav Smanos X500 GSM/SMS/RFIF touch

Kome je namijenjen? Svima koji žele iznimno napredan i sofisticiran zaštitni sustav sa velikim brojem opcija. Veliki ekran osjetljiv na dodir omogućava lako i intuitivno korištenje. Ovaj sustav koristi RFID adaptere kojima možete dodijeliti zone detekcije radi lakšeg podešavanja gdje i kada će se aktivirati alarm.

 Sustav zahtijeva korištenje odgovarajuće SIM kartice i podržava snimanje glasa, kao i glasovnu komunikaciju poput svakog drugog mobilnog telefona. Smanos X500 možete podešavati pomoću SMS poruka ili pomoću odgovarajuće aplikacije na pametnom telefonu. Osim toga SMS-om sustav javlja nestanak struje, odnosno nisku razinu baterije. Omogućeno je uključivanje i isključivanje alarma telefonskim pozivom. Smanos X500 se sastoji od panela ( baterijom i sirena), 2 daljinska upravljača, 2 senzora za vrata ili prozor, PIR detektora pokreta i 2 RFID adaptera.

Akcijska cijena: 1.391,99 kn s PDV-om

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike
PROMO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike

Obiteljska oaza u Amadria Park Hotelu Andrija i Dalmatinskom selu

Regionalni uspjeh: nova emisija chefa Davida Skoke na 24Kitchen kanalu
PROMO

Regionalni uspjeh: nova emisija chefa Davida Skoke na 24Kitchen kanalu

Motor, loza, kuhača
Biovitalis® – Uspješna hrvatska obiteljska priča u branši kozmetike i dodataka prehrani
PROMO

Biovitalis® – Uspješna hrvatska obiteljska priča u branši kozmetike i dodataka prehrani

Tvrtka BIOVITALIS d.o.o. osnovana je 1996. godine i od tada njezin tim stručnjaka razvija i proizvodi prirodnu kozmetiku i dodatke prehrani koji doprinose zdravlju. Tvrtkom upravljaju supružnici Ivana Zagorec Kolednjak, magistra farmacije, i Stjepan Kolednjak, magistar ekonomije.