Obavijesti

News

Komentari 738

Obrat: Braća Mamić odlučila ostati u Sloveniji do nedjelje!

Obrat: Braća Mamić odlučila ostati u Sloveniji do nedjelje!
14

Moramo štititi interese Dinama, da Zoran ostane s igračima i da trenira kako je i zamišljeno do nedjelje, a onda od ponedjeljka šta nam svima Bog da, kaže Mamić

VIDEO

Braća Mamić ipak ostaju u Sloveniji do daljnjega. Iako su ujutro najavili kako će se odazvati pozivu policije na obavijesni razgovor, nakon konzultacija s odvjetnikom Čedom Prodanovićem, odlučili su da ipak neće danas ići za Zagreb.

- Ispričavam se što ste tako dugo čekali. Došlo je do promjene plana. Iako smo rekli da ćemo se odazvati na poziv koji smo dobili na naše mobitele, nakon što smo se konzultirali s odvjetnikom Prodanovićem i znajući za program koji mi ovdje imamo i zbog kojeg smo došli, jer ipak se radi o momčadi koja treba predstavljati Dinamo u Europi, odlučili smo da n eće doći do nikakve promjene plan a. Moramo štititi interese Dinama , da Zoran ostane s igračima i da trenira kako je i zamišljeno do nedjelje, a onda od ponedjeljka šta nam svima Bog da ,  jer ćemo mi u nedjelju navečer biti u našoj Hrvatskoj - rekao je Zdravko Mamić novinarima.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

24sata 01:12

- Mi smo obećali danas da ćemo se pojaviti i doći u Zagreb u popodnevnim satima, zato je i gospodin Prodanović došao sa svojim autom po nas i trebao nas je vratiti. Međutim, on je odlučio, naravno da je odluka na nama, ali tko smo mi da ne uvažavamo savjete naših odvjetnika , da respektiramo program zbog kojeg je Dinamo ovdje,  a to je priprema za novu sezonu koja završava sa nedjeljom. I ništa se neće dogoditi, po Prodanovićevoj procjeni, da Zoran napravi svoj program sa momčadi . To je bila jedna od krucijalnih stvari zbog koje smo mi promijenili mišljenje, a od nedjelje navečer na dispoziciji smo organima koji su  za to zaduženi - rekao je Zdravko Mamić.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

24sata 00:47

Mamić novinarima vikao: 'Lešinari, ostavite mi majku'

Izvršni predsjednik Dinama Zdravko Mamić i trener Zoran Mamić u petak ujutro ipak su odlučili ranije se vratiti u Zagreb s priprema u Sloveniji i to kako bi se što prije sastali s odvjetnicima i surađivali u istrazi.

Oko podneva otišli su se spakirati u sobu. Potom su ručali, a oko 14.30 sati je u hotel došao i Mamićev odvjetnik Čedo Prodanović . Na pitanje što očekuje, kratko je odgovorio: "Očekujem sudbinu".

Zdravko Mamić je u 13.45 iz hotela ispratio majku . Novinarima je vikao:

"Lešinari, ostavite mi mamu na miru!".

Informaciju o dolasku Mamića u Zagreb potvrdili su i na Dinamovim web stranicama :

- Obavještavamo navijače i javnost da su u petak, 3. srpnja, oko podneva, izvršni predsjednik Zdravko Mamić i trener Zoran Mamić prvi put dobili pozive na obavljanje obavijesnih razgovora na koje su se odmah i odazvali. Kao što je više puta i rečeno, obojica će surađivati s tijelima koja provode istražne radnje. Nakon obavljenih sastanaka sa suradnicima u Sloveniji, gdje se momčad nalazi na pripremama, odmah su krenuli prema Zagrebu gdje će, sigurni smo, dokazati svoju nevinost - priopćio je GNK Dinamo.

Sumnje na utaju poreza, primanje i davanje mita

Policija je u četvrtak rano ujutro počela pretraživati kuće izvršnog predsjednika Dinama Zdravka Mamića i njegovog brata, sportskog direktora Dinama, Zorana Mamića.

Pretraživale su se i prostorije Dinama i uredi kojima se koriste Mamići.

Policija je bila i u kući izvršnog predsjednika Hrvatskog nogometnog saveza te dugogodišnjeg direktora i izvršnog direktora Dinama Damira Vrbanovića.

Akciju je navodno pokrenuo USKOK, a sumnjiče ih za utaju poreza, te primanje i davanje mita.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 738
VIDEO

'Izborit ćemo se da svako srpsko selo ima sve što i hrvatsko. Ali SDSS je nama neprihvatljiv!'
BURNA PRESICA PENAVE

'Izborit ćemo se da svako srpsko selo ima sve što i hrvatsko. Ali SDSS je nama neprihvatljiv!'

SDSS i Možemo! su nam neprihvatljivi partneri. Sa svima drugima se razgovora.  Pravi razgovori su tek krenuli s jučerašnjim danom, kaže Penava

Što se to kuha u Mostu? Svađa supružnika Raspudić i Miletića oko liste za Europski parlament
ŽELE NAPUSTITI STRANKU?

Što se to kuha u Mostu? Svađa supružnika Raspudić i Miletića oko liste za Europski parlament

Potvrde ni demantija ovih informacije još nema, a nitko od dužnosnika Mosta ne odgovara na telefonske pozive.
Plan HDZ-a opet udario u zid. Domovinski pokret: Ne želimo nikako SDSS u većini u Saboru
EKSKLUZIVNO DOZNAJEMO

Plan HDZ-a opet udario u zid. Domovinski pokret: Ne želimo nikako SDSS u većini u Saboru

Problem sa SDSS-om se može riješiti. Ne moraju oni biti u novoj vladi, ali i oni i svi drugi predstavnici manjina mogu zadržati sva svoja prava i financiranje kao i dosad, smatraju u HDZ-u. Ali to neće biti lako provesti..