Obavijesti

Promo sadržaj

Hit jelo: Otkrijte gdje se jede najukusniji buncek u gradu!

Hit jelo: Otkrijte gdje se jede najukusniji buncek u gradu!
5

Poznati hrvatski lanac restorana - Batak - nakon BBQ rebarca i BBQ krilca kojima su osvojili goste unutar, ali i van granica Hrvatske - ima novi hit na meniju... Ljubitelji domaće hrane došli su na svoje

Sočni buncek mariniran u vlastitom soku, kiselo zelje dinstano na dimljenom špeku i blago podlijevano bijelim vinom te sve zajedno posluženo uz hrskave kriške mladog krumpira! Ljubitelji domaće hrane napokon su došli na svoje, a mnogi zadovoljni gosti već su ga proglasili „najboljim buncekom u gradu“!

Poznati hrvatski lanac restorana - Batak - tako ima novi hit na meniju nakon BBQ rebarca i BBQ krilca kojima su osvojili goste unutar, ali i van granica Hrvatske. To su prepoznali i mnogi strani turisti koji svojim dolaskom u Zagreb žele probati domaću hranu vrhunske kvalitete i prihvatljivih cijena.

U zadnjih nekoliko godina restoran Batak se profilirao u traženu destinaciju i za poslovne ručkove i domjenke. Tako se božićna druženja mogu organizirati na čak sedam Batak Grill lokacija - Kvatrić, Rudeš, Savica, Centar Cvjetni, Golf Tereni i Sesvete. Nedavno je otvoren i Batak Zaprešić koji se može pohvaliti i posebno uređenim odvojenim prostorom za sve evente i druga ugodna druženja.

Batak Grill postavio je novi standard kvalitete među restoranima, a tome uvelike doprinosi ljubazno i stručno osoblje koje će ispuniti sve gurmanske želje. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

A zašto svi pričaju o Batak Grill specijalitetima, najbolje da provjerite sami. Sve vijesti možete pratiti i na njihovim Facebook i Instagram profilima, kao i na službenoj web stranici www.batak-grill.hr.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Plodine stigle i u Korenicu
PROMO

Plodine stigle i u Korenicu

Otvorenjem supermarketa u Korenici, Plodine su dosegle broj od ukupno 134 supermarketa diljem Hrvatske, te najavljuju nastavak širenja maloprodajne mreže.

Otkriveno tko stoji iza slogana "Dobar izbor Zlatnog vrijedi!"
PROMO

Otkriveno tko stoji iza slogana "Dobar izbor Zlatnog vrijedi!"

U jeku izborne kampanje i brojnih poruka koje nas okružuju svaki dan, nismo mogli ne primijetiti jednu koja će se svidjeti svima
Akademija prirodnog graditeljstva u Vukomeriću
PROMO

Akademija prirodnog graditeljstva u Vukomeriću

Matko Šišak u Vukomeriću vodi akademiju prirodnog graditeljstva, gdje se polaznici kroz 12 dana uče graditi kuće od prirodnih materijala poput drva, slame i gline