Obavijesti

News

Komentari 95

'Živim u kući svog otmičara i čistim ju, to mi je kao terapija'

'Živim u kući svog otmičara i čistim ju, to mi je kao terapija'
1

Kad su je pitali zašto nije htjela prodati ili srušiti kuću Kampusch je rekla da nije htjela da je netko pretvori u 'tematski park'. Zadržala je, osim kuće, i njegov automobil...

VIDEO

Natascha Kampusch (28) živi u domu u kojem je godinama bila zatočena. Oteta je kad je imala samo deset godina. Monstrum Wolfgang Priklopil držao ju je zatočenu punih osam godina. Priklopil se ubio nakon što je Natascha uspjela pobjeći.

Ona danas živi u toj istoj kući u kojoj ju je držao zatočenu sve te godine. Nastavila se brinuti za kuću koju je godinama pod prisilom čistila i sređivala, prenosi Daily Mail.

Natascha je godinama psihički i fizički zlostavljana

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Imala je samo deset godina kada ju je Wolfgang zgrabio i oteo. Silovao ju je, izgladnjivao, tukao i psihički maltretirao sve dok nije pobjegla 23. kolovoza 2006. godine. Nakon njenog bijega Wolfgang se bacio pod vlak. Natascha je većinu djetinjstva provela zatočena u njegovoj kući koju je nedavno i naslijedila. 

Vikendima posjećuju tu istu kući, čisti je i posprema, kao što je godinama radila za otmičara. Objasnila je da joj je to na jedan način i terapeutski.

- On je imao dvije ličnosti. Jedna od njih je bila potpuno tamna i shizofrena. Brutalna i bez pomisli na posljedice.  I drugu stranu, hrabre i zgodne osobe. - rekla je nedavno Kampusch.

Od pet kvadratnih metara velike prostorije u kojoj je Kampusch većinu vremena provodila, danas su ostali samo goli zidovi.

Njezini se psihijatri kažu da bi se trebala riješiti pokretnina i nekretnina

Kad su je pitali zašto nije htjela prodati ili srušiti kuću Kampusch je rekla da nije htjela da je netko pretvori u 'tematski park'. Zadržala je, osim kuće, i njegov automobil. Provodi vikende u kući u kojoj joj je uništeno djetinjstvo i spava u istoj sobi u kojoj je bila zatočena. 

Napisala je knjigu i zaradila milijune od TV intervjua, snimanja i surađivanja s filmskim redateljima, ali i danas živi prilično skromno i povučeno.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 95
VIDEO

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag
Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.