Obavijesti

Show

Komentari 158

A imali su sve: Jednim jedinim potezom su si 'ubili' karijere

A imali su sve: Jednim jedinim potezom su si 'ubili' karijere
1

Dok se nekim zvijezdama 'zaboravljaju' greške, drugima zbog propusta, nezgoda ili krivih istupa publika okrene leđa. Karijere nekih izvođača zbog toga su pretrpjele gotovo fatalni udarac

VIDEO

Iggy Azalea

Iako kritika nije bila na njenoj strani, Iggy je impresionirala publiku svojim prvim albumom 'The New Classic' 2014. godine. Njezin hit singl 'Fancy' tjednima je dominirao Billboard ljestvicom hip hop hitova. Azalea je kao bijela reperica iz Australije bila prava senzacija. 

No opčinjenost njome kratko je trajala. Iggy se počela upuštati u 'ratove' na društvenim mrežama s poznatim kolegama, poput Snoop Dogga, Nicki Minaj, Azaelije Banks i Macklemora. Osim toga, često je javno krivila svoju izdavačku kuću za 'krivu putanju svoje karijere', a nerijetke je govorila i protiv kolega s kojima je surađivala. Ubrzo ju je napustio i mentor, reper T.I. 

Javnost, ali i kolege, zamjerali su joj i što želi biti dio hip hop kulture, a nikada nije javno bila angažirana oko problema afroameričke zajednice.

Reperice je od 2015. godine na 'pauzi' od društvenih mreža, ali i čini se od svoje karijere. 

NV: Iggy Azalea Special Live Performance at Jewel Nightclub

Mark Salling

Bivša zvijezda serije 'Glee' uhićena je i optužena zbog 'tone' dječje pornografije koje je nađena na njegovom laptopu, USB-ima i prijenosnim hard diskovima. Sallingu (34) su odmah otkazani svi angažmani, a sud mu je zabranio da se približava vrtićima, školama i igralištima. Markovo suđenje bilo je zakazano za srpanj ove godine, no odgođeno je jer je angažirao novog odvjetnika. 

32nd Annual Paleyfest - "Glee"

Brandy

Kao jedna od najvećih 'mladih r'n'b nada' devedesetih godina, Brandy (37) je nizala hit za hitom, a čak se uspješno okušala i u glumi. Nakon nekoliko godina pauze, Brandy se osvanula na malim ekranima 2006. godine kao sutkinja u showu 'America's Got Talent', a tada se pripremala i za veliki povratak na glazbenu scenu. 

No, njena karijera i ugled uništila je prometna nesreća. Pjevačica je jurila cestom i zabila se u dva auta, od kojih je jedan završio pod kotačima golemog kamiona koji ga je potpuno smrskao. U tom autu je bila 38-godišnjakinja koje ja umrla od posljedica teških ozljeda. Iako je sud odlučio da Brandy nije kriva za nesreću, nego vozačica ispred nje koja je naglo usporila, r'n'b pjevačica nikada se nije uspjela vratiti na scenu. 

The 58th Annual Grammy Awards -  Republic Records After Party - Los Angeles

Ashlee Simpson

Iako nikada nije bila popularna kao njena starija sestra Jessica, Ashlee (31) je bila na dobrom putu da postane zvijezda. No sve je palo u vodi 2004. godine kada je doživjela fijasko na izvedbi uživo u popularnoj emisiji Saturday Night Live. Ashlee je 'besprijekorno' otpjevala svoj hit 'Pieces of me', nakon čega je trebala uslijediti druga pjesma. No zbog tehničke pogreške, prva pjesma je ponovno počela svirati, čime se otkrilo da je Simpson samo 'otvarala usta'. 

Iako se Ashlee pokušala šaliti na vlastiti račun i vratiti se na scenu, to joj nikada nije uspjelo. 

Pixsell

Natalia Kills

Pjevačica je uspjela objaviti tri albuma prije no što je 'jednim potezom' ubila svoju karijeru, ali i karijeru svog muža. Britanka i njen suprug glazbenik Willy Moon, bili su suci u novozelandskoj verziji showa 'X-Factor'. Natalia (30) je jednog kandidata toliko izvrijeđala da se cijeli svijet 'dignuo na noge' i stao u obranu mladića koji je pred njom pjevao. Kills ga je optužila da je 'iskopirao' izgled i glazbeni izričaj njenog muža. U 'blaćenju' joj se pridružio i Willy. 

Nakon nemilog događaja, Natalia i Willy 'označeni' su kao najzločestiji suci showa ikad, a što se medija tiče, samo su 'nestali'. 

Logo

Mel Gibson

Bio je jedan od najvećih holivudskih zvijezda. Dobivao je uloge u kultnim klasicima. Bio je 'pobješnjeli Max', 'Hrabro srce' i narednik Martin Riggs u filmovima 'Smrtonosno oružje'. Filmski studiji čekali su u redu da ga angažiraju, a njegova gluma, ali i režija osvajala je kritičare iz godine u godinu. 

No sve je naglo stalo 2006. godine nakon što je bio uhićen zbog vožnje tijekom koje je 'navlačio' bocu tekile. Kada su ga policajci premjestili u svoj auto, Gibson (60) je počeo vrijeđati policajce na osnovi njihove vjere, a posebno se žestoko obrušio na jednog koji je bio Židov. Njegov antisemitistički ispad dospio je u javnost, zajedno sa svim detaljima njegova uhićenja. 

Četiri godine kasnije, u javnost je dospio i telefonski razgovor Gibsona i njegove djevojke Oksane Grigorieve u kojem ju vrijeđa i prijeti joj da će je 'zakopati u vrtu' i zapaliti kuću. 

Godinu nakon toga, pojavio se u filmu kojeg je režirala Jodie Foster, ali je film doživio neuspjeh. Ovoga ljeta neprimijećen je prošao i njegov novi triler 'Blood Father'. 

DPA/Pixsell

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 158
VIDEO

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao