Obavijesti

Show

Komentari 20

'CSI: Jadran': Hrvatsku obalu vole brojne holivudske zvijezde

'CSI: Jadran': Hrvatsku obalu vole brojne holivudske zvijezde
4

VRATIT ĆE SE NA JADRAN Glumica LaRue s kćeri Kayom sluša dalmatinske klape u Splitu, a prije dva tjedna u Dubrovniku je bila zvijezda TV serije ‘Navy CIS’ sa suprugom i djecom

VIDEO

Hvar je predivan, more je kristalno čisto. Mogla bih ovdje provesti cijeli mjesec. Sigurno ću se vratiti, kaže glumica i model Eva LaRue (50). Zvijezda serije 'CSI Miami' u Hrvatskoj je kao ambasadorica domaćeg brenda luksuznih hotela.

- Uspio mi je mobitel upasti u more. Tko god me pokušavao nazvati ili mi poslati poruku, može samo komunicirati s ribama. Idiot sam, znam - našalila se LaRue. Dodala je kako će odmah kupiti novi uređaj, a na hrvatskoj obali će se zadržati čak dva tjedna. Boravit će u luksuznim hotelima te dojmove pisati na svom popularnom blogu.

- Imam toliko toga lijepog obići, a zapravo imam toliko malo vremena - kaže glumica, koja je prije nekoliko dana iz Pariza sletjela na splitski aerodrom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Holivudska zvijezda poznata po ulozi detektivke Natalie Boa Viste, posjetila je i hvarsku tvrđavu Forticu.

- Pogled s tvrđave je nevjerojatan. Stvarno uživam u svakom trenutku - kaže Eva.

Nakon toga se zaputila u Split, gdje je slušala klapu. Na putovanju je s kćeri Kayom (15), koju ima iz drugog braka, s glumcem Johnom Callahanom (63). Par je bio u braku devet godina, a 2005. su se razveli. Prvi brak je sklopila 1992. s glumcem Johnom O’Hurleyem (62), s kojim je bila dvije godine. U trećem braku zadržala se manje od četiri godine s Joeom Cappuccionom (54), biznismenom koji trguje morskom hranom.

Prije dva tjedna u Hrvatskoj je bila i zvijezda američke serije 'Navy CIS', Michael Weatherly (48). Glumac poznat po ulozi Anthonyja DiNozza posjetio je Dubrovnik. S njim su došli i supruga, srpska liječnica Bojana Janković (36), kći Olivia (5) i sin Liam (3).

- Uživao sam u Dubrovniku i prekrasnom Jadranskome moru. Prijatelji su mi zavidjeli na tome - rekao je glumac.

U Hrvatsku je došao kao gost na marketinšku konferenciju New Europe Market. Predavanje je bilo u Palace hotelu, a glumac je pričao i o novoj seriji 'Bull'. S obitelji se kupao na obližnjoj plaži, a probao je i domaću hranu. Iako mu supruga ima srpske korijene, tvrdi da jezik još nije naučio. Par je od 2009. u braku.

I kanadska glumica domaćih korijena, Stana Katić (39), voli dolaziti u Hrvatsku. Za supruga, poslovnog savjetnika Krisa Brkljača, udala se 2015. na dalmatinskoj obali. Glumica je imala manju ulogu u 'CSI Miamiju' 2007., a najpoznatija je po ulozi u televizijskoj seriji 'Castle'. Lani je posjetila Vrliku i Mostar.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'