Obavijesti

Show

Komentari 19

Danijeli suprug prvi put izjavio ljubav, a Adriana jedva izdržala

Danijeli suprug prvi put izjavio ljubav, a Adriana jedva izdržala
27

Šesti dan u 'Mijenjam ženu' protekao je emotivno. Zamjesnkim suprugama, Danijeli i Adriani nedostaju vlastite obitelji te su obje plakale razgovarajući s njima preko video poziva

VIDEO

Šesti dan u 'Mijenjam ženu' Danijela se pokušala prilagoditi zamjenskoj obitelji, ali sad je došao red da oni preuzmu njezina pravila. Čim se probudila, odmah je u kameru rekla da joj nedostaju njezina djeca i muž.

- Hvale mi moja dječica i hvali mi moj muž - kazala je na svoj način te ustavši se, postrojila zamjensku obitelj i počela pisati pravila.

- Prvo pravilo je kako zadržati muža! Ja imam muža i osmero djece i ponosna sam na to, očito je dobar u krevetu - objasnila je Danijela.

- Aha, znači ja bi sad trebala imati muža i svake godine napraviti jedno dijete kako bi ga zadržala? - bunila se baka Jadranka, a ni zamjenskoj sestri Zorici se prvo pravilo nikako nije svidjelo.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Poštuje li tvoj muž tebe toliko koliko poštuješ ti njega? - upitala je baka.

- Očito, da me ne poštuje toliko, ne bi me trpio 20 godina. Da i postoji bolja, on se vrati meni - krenula je objašnjavati Danijela pa je na kraju ispalo da ne vjeruje u Ahmetovu vjernost.

- Druga stvar je dekoracija, meni se to ne sviđa, ja bi to sve po svome - bila je iskrena Danijela, što je uvrijedilo baku Jadranku.

- Treća stvar koju mijenjamo je hrana! Nama ništa nije, a jedemo sve - rekla je Danijela, a ni tu nije bilo odobravanja.
 
Poput Danijele, i Adriana je na svojoj listi imala hranu.

- Što se tiče djece, da se ne jede samo slatko, nego i slano i konkretno jelo - objasnila je Puležanka.

- Timski rad je drugo pravilo. To znači da se svi primimo posla i da svi rade, a ne samo jedna osoba - kazala je, a Ahmet se složio s njom, dok se Darijo, jedan od sinova nije nimalo slagao s njom.

- Bog je stvorio žene da rade, a ne da se izležavaju - bio je njegov stav.

- I mi cure bi isto voljele ležati samo i naređivati. Govorim za svog dragog tatu - rekla je kćer Laura svoje mišljenje. Adriana je imala još jedno pravilo, a to je da kada se ide jesti, da su svi za stolom.

- I žene treba držati kao kap vode na dlanu, nismo u srednjem vijeku! - dodala je.

- Može se i to, ali treba vremena - rekao je Ahmet, dodajući da se on slaže s Adrijaninim pravilima ali da su oni drugačije odgajali djecu.

- Mi tu služimo da ako netko loži na drva, tu smo da ih nacijepamo ili ako treba nekog istući ili dobiti batine – tu su muškarci - objasnio je Darijo svoj stav o tome što muškarci trebaju raditi.

- Žene bi se trebale poštivati, to smo mi trebali reći, da se muškarci ne bi trebali poštivati, jer oni žele sve na gotovo - Laurin je stav. 
 
Novi je dan i vrijeme je za promjene. U Puli su to promjene u prehrani. Danijela je za doručak donijela krafne.

- A gdje su pahuljice i jogurt - vikala je Zorica te dodala da ne može jesti krafne u rano jutro.

- Sve im kao nije fin moj doručak, a gospođa Jadranka se skoro udavila od njega pa sam joj morala reći da udahne malo - smijala se Danijela.
 
A iako je Adriana stavila hranu na prvo mjesto, primili su se timskog rada. Darijo je dobio zadatak isprazniti i oprati kantu za smeće.

- To ćeš ti oprati, meni je sad škola uskoro - branio se Darijo, no Adriana nije odustala. 


 
Nakon iznenađenja za želudac u vidu krafni, Danijela obitelji priprema i šok za oči – odlučila je urediti stol po svome. Zlatni stolnjak, veliki aranžman s cvijećem na stolu i šalice za kavu te marama s resicama na zidu bila je njezina dekoracija.

- Lijepo je! Sad znam da si to ti - rekla je baka te dodala da bi ovakvu dekoraciju rado vidjela na stolu za novogodišnju noć ili neku svečanu večeru.
 
Za to vrijeme, na Sigečici, Ahmet se primio spravljanja voćne salate te dodao hrpu šećera i voćni sok.

- Ja želim da moja djeca jedu slatko i želim im sve omogućiti jer ja to nisam imao tako da želim da oni imaju - objasnio je Ahmet zašto djeci daje da jedu toliko slatkog.
 
Baka Jadranka je u Puli ispitivala Danijelu o Ahmetu i njihovom braku.

- Ako saznaš da te prevario, što bi učinila? - pitala je Jadranka.

- Ništa, ako ide okolo, na kraju ipak meni dođe - kazala je Danijela, a Jadranka je zaključila da je Danijela ljubomorna iako to prikriva. 'Kakav je kad se napije?', pitala je dalje Jadranka.

- Sretan je, čak je bolji kad je pijan nego kad je trijezan - smijala se Danijela. 
 
Muška voćna salata bila je spremna za kušanje. Adriana nije željela probati salatu jer, kako je rekla, htjela je prvo pojesti nešto slano. 'Malo ti je previše slatko', komentirao je sin Darijo tatinu salatu.
 
Danijela je za to vrijeme plakala u sobi.

- Fale mi moja dječica, najviše Kiki jer je najmlađi - kazala je Danijela u kameru te se ponovno rasplakala. Slično je bilo i kod Adriane koja je dobila videoporuku ne bi li joj olakšali, no na kraju se i ona rasplakala.

Prošli dan prošao je emotivno za Danijelu. Ponovno se ustala ranije od ostalih, kao i Adriana, koja je od jutra peglala. No stigao joj je jedan od zamjenskih sinova sa željom da bi pojeo nešto slatko, no ona je bila ustrajna.

- Nema slatkog dok ne pojedeš nešto slano - kazala je zamjenska mama. Ipak, sin je otišao u sobu i ispod gomile odjeće izvadio nutellu.


 
Danijela, koja nije stigla napraviti ručak obitelji, domišljato se sjetila i kupila svima bureke.

- Mi inače jedemo nešto na žlicu, jušno. Da ja jedem svaki dan kako ona kuha, mislim da bih dobila deset kila u tri dana - kazala je Zorica te dodala da je razumije jer zna da doma ima puno djece i ne stigne uvijek kuhati.
 
Adrijani je bilo dosta kuće i odlučila je otići van. Ahmet ju je izveo u šetnju centrom grada, no budući da mu se već jezik petljao od koje čašice previše, morao je biti titlovan! 'Nisam bila puno puta tu, baš mi se sviđa. Mogli bi u neki klub!', rekla je Adriana Ahmetu, a on je pristao.
 
Danijela je za to vrijeme pokazivala Zorici i Jadranki kako zadržati muškarca za sebe. Stavivši na sebe maramu s dukatima, Danijela je djevojkama pokazala kako se pleše, pa su i cure plesale s njom. 

Adrijanin izlazak pretvorio se u psihoanalizu. 'Je li tvoj muškarac voli popiti?', upitao ju je Ahmet kada su sjeli na piće.

- Moj muškarac ne pije alkohol, ne voli nogomet, a opet je pravi muškarac, muž za poželjeti - odgovorila mu je Adrijana .

- Pa to nije muškarac! Šta bi onda rekla za mene, ja imama sedam sinova i jednu kćer, što bi onda za mene rekla - smijao se Ahmet.

Idući dan Jadranka i Zorica su odlučile podučiti Danijelu talijanski, a ona njih romski. Danijela je brzo naučila talijanske izraze, a Zorica je pohvatala romske izraze.

- Ja bih vas htjela naučiti kako se kaže 'bježi, bježi, ide policija! - kazala je Danijela te ih naučila frazu objašnjavajući da tada brzo mora sakupiti robu koju prodaju i otići s mjesta da je ne uhvati policija. 

Danijela je za svoj posljednji dan u Puli dobila neočekivani poklon – masažu, budući da na masaži nikad nije bila.  

- Puno sam lakša i stvarno sam se opustila i manje me bole i leđa i vrat i sve - pohvalila je Danijela Zoricu. 

Posljednju zagrebačku večer Adriana je provela s cijelom obitelji na večeri u makedonskom restoranu. Ahmet je zaplesao i trbušni ples, a i naučio je da bamija ima afrodizijačka svojstva.

Došao je dan za povratak kući. Adriana i Danijela našle su se u Puli, razmijenile su utiske i zaključile da će sad znati više cijeniti neke stvari.

Susret Adrijane i obitelji prošao je emotivno, a njezin suprug Romeo joj je otkrio da će neke stvari i promijeniti.

- Od sada ću pokušati više biti kod kuće s vama - rekao je Adrijani, što je nju razveselilo.

No ipak, romska obitelj svoju je Danijelu dočekala malo luđe – uz aplauz! Kada su se vrata kombija otvorila, Danijeli su u zagrljaj otrčala sva djeca, a Ahmet je šokirao izjavom.

- Ja imam 43 godine, i nikad ženi nisam rekao da je volim. A sad mogu reći da je volim, i to definitivno - iskren je bio Ahmet kojem je Danijela očito jako nedostajala.


 

NE PROPUSTITE

Nova epizoda najgledanijeg online talent showa u regiji - svaki četvrtak u 12:00

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'