Obavijesti

Show

Komentari 0

Forestland za svoj 5. rođendan sprema pravu poslasticu...

Forestland za svoj 5. rođendan sprema pravu poslasticu...
5

S obzirom da ove godine Forestland slavi svoj 5. rođendan, organizatori su se potrudili dovesti jednog od trenutno najtraženijeg DJ-a na svijetu - Mahmuta Orhana

VIDEO

Malo mjestašce Brezje, smješteno u samom srcu Međimurja, poznato je po očaravajućoj prirodi i odličnoj hrani, no unatrag nekoliko godina, ono postaje prava ljetna šumska oaza i dom brojnim ljubiteljima elektronske glazbe. Naime, ovdje se od 2013. godine održava Forestland, najzeleniji glazbeni festival u Hrvatskoj. Ideja o pokretanju prve manifestacije potekla je od nekolicine entuzijasta s ciljem promicanja elektronske glazbe u Međimurju, a u svega nekoliko godina postojanja, Forestland se prometnuo kao jedan od bitnijih ljetnih festivala u lijepoj našoj.

Forestland 2016


 
Kroz posljednje četiri godine, ovdje su nastupali brojni svjetski umjetnici, poput Sick Individuals, DubVision, Dzeko&Torres, Alex Kenji, kao i regionalne legende G, Kosta Radman, JureS, Andy Boy, Clay Clemens itd. S obzirom da ove godine Forestland slavi svoj 5. rođendan, organizatori su se potrudili dovesti jednog od trenutno najtraženijeg DJ-a na svijetu - Mahmuta Orhana. Orhan je slavu stekao megahitom ''Feel'', koji na YouTube-u broji preko 170 milijuna pregleda, nastupao je na najprestižnijim festivalima diljem svijeta, a ovog ljeta biti će glavni headliner na Forestlandu. Najavljeni su također i nastupi Mark Ottena, bivšeg učitelja od Martina Garrixa, za kojeg Garrix smatra da je najzaslužniji za njegov uspjeh, zatim Lawrance Apaga, Matroda, Dekova i Radiology i mnogi drugi techno, house, bass, grime, trap, trance i EDM izvođači.

Forestland 2016


 
Uz main stage "Forestland", posjetitelji će se zabavljati na popularnom "Beach stage-u", kao i na Forestroom stage-u, zamišljenom po uzoru na kultni Boiler room, kao stvorenom za doček ludih rasplesanih zora i upijanje prvih zraka sunca. Pješčana plaža, 2 osvježavajuća bazena, cvrkut ptica i prelijepa priroda upotpunit će ovaj festival koji je Međimurje i sjeverozapadnu Hrvatsku ucrtao na kartu najpoželjnijih turističkih i festivalskih destinacija u Europi. Forestland će se ove godine održati 20. i 21.07., stoga rezervirajte svoje ulaznice na vrijeme i provedite zabavan vikend ispunjen kvalitetnom glazbom, smijehom, pozitivnom energijom, a sve to u jedinstvenom šumskom ambijentu. Ulaznice se mogu kupiti putem online sustava www.ticket2go.hr.

Forestland 2016
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće
PROMO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće

Nizozemski Verknipt na svoje premijerno izdanje Verknipt Croatia Holiday Festivala ovog ljeta dovodi zvijezde hard techno scene te najavljuje svoj najveći line-up dosad

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car
PROMO

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car

Tokom slušanja albuma jasno je o kakvom se bendu radi - pjesme su duhovite, upečatljive i neke od njih uvijek će vam izmamiti osmijeh na lice, ali daleko je to od površne duhovitosti, svirka je čvrsta i rifovi osvajaju.
Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare
PROMO

Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare

'Mama care' nova je rock dizalica grupe Donkey Hot kojom ova fantastična petorka najavljuje svoj album prvijenac