Obavijesti

Show

Komentari 8

Gloria, Matija i Filip bore se za za tron najveće videozvijezde

Gloria, Matija i Filip bore se za za tron  najveće videozvijezde
1

FINALE 'VIDEOSTARA' Gloria Berger, Matija Lazarević i Filip Dejanović borit će se za prestižnu titulu regionalne zvijezde YouTubea, a čeka ih i veliki JoomBoos party

VIDEO

Najveći talent show u regiji JoomBoosov 'VideoStar' bliži se kraju, a troje finalista izborili su se za sam vrh između više od 2000 prijava. Oni su Zagrepčanka Gloria Berger (17) te Karlovčani Matija Lazarević (19) i Filip Dejanović (17).

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:09

- Oduvijek sam prijateljima u školi bila humoristična i volim ‘pričati’ s kamerom tako da sam iz zabave počela snimati videouratke - kaže Gloria. Učenica 3. razreda srednje ugostiteljske škole bavi se i glazbom te svira četiri instrumenta. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Sviram klavir, gitaru, sintisajzer i bongose. Nedjeljom sviram u crkvenom zboru, a voljela bih se pozabaviti i techno žanrom - kaže Zagrepčanka. Roditelji su joj vlasnici zabavnog centra pa im pomaže oko lunaparka i organizira zabavne manifestacije.

Mama bi me ubila zbog dečka

- Najdraža sprava mi je veliki vrtuljak, a davno prije imali smo cirkus - kaže Gloria. S obzirom na to da ide u ugostiteljsku školu, najdraže jelo koje priprema joj je tjestenina u umaku od tartufa, a u slobodno vrijeme voli gledati horore.

- Dečki me još ne zanimaju. Da imam dečka, mama bi me sigurno ubila - smije se youtuberica. 

Karlovčanin Matija vodi YouTube kanal 'LayZ'.  Student je strojarstva na karlovačkom Veleučilištu, a bavi se breakdanceom te je posljednjih godinu i pol dana strastveni youtuber. 

youtuberi

- Oduvijek volim izazove i zbog toga sam se prijavio na ‘VideoStar’. Postignutim rezultatima sam već sad oduševljen - kaže student. Želja mu je imati milijuntog pretplatnika na svojem kanalu i da može normalno živjeti snimajući videuratke u Hrvatskoj.

- Vjerujem da je to moja budućnost - kaže Matija.

Njegov sugrađanin Filip snimanjem se bavi od 2011. i ima YouTube kanal 'The Sikrt'. Pohađa 3. razred srednje škole za arhitektonskog tehničara u Karlovcu. Videouratke snima mobitelom i kamerom, a snimati je počeo prije pet godina.

youtuberi

- Pratim trendove i radim skečeve koje sam smislim. Prijatelji su oduševljeni viđenim, a najveći kritičari su mi roditelji - kaže srednjoškolac. Među svojim najdražim videima izdvaja snimku o putovanju s prijateljem biciklima do mora.

- Odvažili smo se prevaliti 300 kilometara do Novog Vinodolskog i natrag - kaže Filip. 

I vi možete birati pobjednika

Veliko finale s proglašenjem pobjednika 'VideoStara' bit će na JoomBoos partyju u Zagrebu 11. prosinca. Odabranih 500 uzvanika družit će se s finalistima, voditeljima VideoStara i JoomBoosovim ostalim zvijezdama. Borba za tron najveće YouTube zvijezde je tijesna, a žiri poziva sve da lajkovima i pregledima odaberu pobjednika.

NE PROPUSTITE

Nova epizoda najgledanijeg online talent showa u regiji - svaki četvrtak u 12:00

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Youtuberska zvijezda u novoj ulozi: Lay Z prirodan do bola
PROMO

Youtuberska zvijezda u novoj ulozi: Lay Z prirodan do bola

Popularni Youtuber i prvi pobjednik VideoStara - Lay Z, našao se u potpuno novoj ulozi – postao je zvijezda video spota za Natural AF, novog cool pića koje se nedavno pojavilo na tržištu

Od anonimnosti do slave: Prvi pobjednik VideoStara - Lay Z
PRIJAVITE SE I VI

Od anonimnosti do slave: Prvi pobjednik VideoStara - Lay Z

Dok je publika pljeskala i uzvikivala moje ime, osjećaj je bio fenomenalan. Prolazili su me trnci kad sam čuo svoje ime - opisao je Matija silne emocije nakon proglašenja pobjednika VideoStara
Videostar: Prijavi se na talent show i osvoji 100.000 kuna
INTERVJU

Videostar: Prijavi se na talent show i osvoji 100.000 kuna

Svi stariji od 15 godina mobitel u ruke, snimi najoriginalniji video, pokaži zašto baš ti imaš JoomBoos faktor, uploadaj ga na YouTube i čekaj poziv. Prijave traju od 14. rujna do 22. listopada