Obavijesti

Show

Komentari 0

Još samo 2 dana do velikog koncerta Parov Stelar banda!

Još samo 2 dana do velikog koncerta Parov Stelar banda!
2

U iščekivanju velikog koncerta Parov Stelar banda koji će se održati 7. travnja 2016. u Zagrebačkom Domu Sportova, 3 najbržih čitatelja 24sata nagrađujemo ulaznicama za dvoje!

U iščekivanju zagrebačkog koncerta Parov Stelar Banda, iz tabora izdavačke kuće Etage Noir stigla je objava još jednog singla i videa s nadolazećeg albuma ''The Burning Spider''.

''Mama Talking'' naziv je četvrtog singla, a ovaj je put Parov Stelar koristio samplove Stuff Smitha, jazz violinista i vokalista iz originalne swing ere. Nakon naslovne skladbe ''The Burning Spider'' koja odiše dekadentnom blues atmosferom i ''Step Two'', funky-disco hitom za plesne podije, treći singl je karakterističan ''parovstelarovski'' electro-swing, stoga mogu odahnuti svi oni koji su se pribojavali da je Parov Stelar raskrstio sa svojim prepoznatljivim zvukom.

Parov Stelar - Mama Talking ft. Stuff Smith poslušajte ovdje.

Za predgrupu koja će otvoriti njegov zagrebački koncert u Domu sportova, Parov Stelar odabrao je Roppongi Red koji će tako dobiti veliku priliku opravdati svoje ime jer su nazvani po četvrti Tokija poznatoj upravo po ludim zabavama. Okosnicu benda čine Morana Bing (Ms Bing) i producent Daniel Šuljić (Dj Shullio) koji zajedno stvaraju sve pjesme, dok im se na bubnjevima pridružuje Stanislav Kovačić i Matilda Fatur kao prateći vokal. Na sceni energični, divlji, ekscentrični i nadasve zabavni, svojom mješavinom različitih klupskih stilova i Moraninim intrigantnim vokalom zasigurno će zainteresirati sve ljubitelje synth popa i elektronike!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Videospot za prvi singl Roppongi Reda ''Sladak kao ti'' pogledajte ovdje.

Budući da ne sumnjamo kako će vas 07.04. Parov Stelar Band rasplesati tijekom koncerta u Domu Sportova, s velikim zadovoljstvom najavljujemo kako smo, za sve zainteresirane, osigurali i nastavak provoda sve do 4h ujutro u klubu Johann Franck na Trgu bana Josipa Jelačića!

Osim rezident DJ Gradea, na after partyju dočekat će vas i Mr Woox, mladi riječki DJ i jedini predstavnik electro-swing glazbe među hrvatskim DJ-ima. Svoj stil naziva swing-hop i ghetto-swing, a kombinira klasični swing, jazz, dixieland te old-school hip hop breaks i nu-school bass linije. Njegov jedinstveni stil dosad mu je omogućio nastupe u mnogim europskim gradovima poput Istanbula, Munchena, Praga, Berlina, Milana, Beča...

After party u klubu Johann Franck počinje u 1h, a ulaz je, uz predočenje ulaznice koncerta, simboličnih 20kn.

Ulaznice za zagrebački koncert dostupne su u pretprodaji po cijeni od 280 kn i to u sustavu Eventima i na www.eventim.hr, Dirty Old Shopu, Dallas Music Shopu Rijeka i Dallas Recordsu (Zagreb, Paromlinska 49/1). Na dan koncerta cijena ulaznice bit će 330 kn.

Odgovorite na nagradno pitanje na objavi na Facebook stranici 24sata jer troje najbržih čitatelja nagrađujemo ulaznicama za dvoje. Pratite nas jer sutra objavljujemo dobitnike kviza!

Pročitajte pravila nagradnog kviza!

Dobitnici nagradnog kviza su: Petra Stipetic, Dora Gregurić i Jelena Mišković!

Dobitnicama ćemo se javiti u toku dana na mail adresu oko preuzimanja nagrade.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0
VIDEO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće
PROMO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće

Nizozemski Verknipt na svoje premijerno izdanje Verknipt Croatia Holiday Festivala ovog ljeta dovodi zvijezde hard techno scene te najavljuje svoj najveći line-up dosad

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car
PROMO

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car

Tokom slušanja albuma jasno je o kakvom se bendu radi - pjesme su duhovite, upečatljive i neke od njih uvijek će vam izmamiti osmijeh na lice, ali daleko je to od površne duhovitosti, svirka je čvrsta i rifovi osvajaju.
Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare
PROMO

Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare

'Mama care' nova je rock dizalica grupe Donkey Hot kojom ova fantastična petorka najavljuje svoj album prvijenac