Obavijesti

Show

Komentari 17

Legendarni ubojica odlučio je osvojiti i televizijske ekrane

Legendarni ubojica odlučio je osvojiti i televizijske ekrane
3

Franšize su sada najbitnija stvar u Hollywood pa čim se neka pokaže uspješnom možemo očekivati i nastavke te franšize. A kako je očigledno, možemo očekivati i serije

VIDEO

Nakon što je tijekom veljače osvojio kino platna diljem svijeta te pokazao da ima još snage u sebi, John Wick odlučio je prijeći i na televizijske ekrane. Takav je barem plan za najboljeg ubojicu na svijetu.

Naime, franšize su trenutačno najbitnija stvar u Hollywood pa čim se neka pokaže kao smislena i uspješna možemo očekivati i nastavke, kao i prequele te franšize. A sada je očigledno da možemo očekivati i serije. Serija bi se bazirala na hotelu The Continental, koji je iznimno bitan u svijetu Johna Wicka te ne bismo pratili djela tog ubojice, već rad drugih plaćenika.

Premda Wick ne bi bio u fokusu, ipak će producenti pokušati nagovoriti Keanua Reevesa da se pojavi pokoji put u seriji.

- Struktura serije je povezana za sve Continentale diljem svijeta, kako su uopće nastala sva društva ubojica, što se zbiva s njima. To je golem svijet, u njemu možete biti bilo koji od likova koje smo upoznali u ovim filmovima. Ja nisam mogao sve to pokazati jer sam se fokusirao na glavnog lika - rekao je redatelj i scenarist 'Johna Wicka', Chad Stahelski.

A nakon što smo saznali malo više o svijetu plaćenih profesionalnih ubojica u 'John Wick: Chapter Two', svrbi nas saznati još više. Redatelj Stahelski bio je tajnovit o detaljima serije, no dodao je par rečenica o trećem nastavku filma.

- Objasnit ćemo što je 'High Table', kako sve to radi. Objavit ćemo otkuda John potječe i kamo ide. Ne želim više od toga reći, samo ću kazati da će to biti lijep završetak putovanja gospodina Wicka - izjavio je Chad Stahelski, tvorac serijala.

Duhovni nasljednik, tj. nasljednica Johna Wicka ove godine je Charlize Theron, u filmu 'Atomska plavuša', koji u kina dolazi 17. kolovoza ove godine, u distribuciji Blitza.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...
ČAROBNI DAN

Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...

Bivša pjevačica i voditeljica u vezi je s Većeslavom Holjevcem, bivšim ragbijašom i unukom istoimenog bivšeg gradonačelnika Zagreba
Tužne sudbine reality lica: Vice umro nakon 'Večere',  Saša iz 'Farme' nije dočekao sina...
MILJENICI PUBLIKE

Tužne sudbine reality lica: Vice umro nakon 'Večere', Saša iz 'Farme' nije dočekao sina...

Nakon snimanja 'Večere za 5' ribar Vice je preminuo, a njegova obitelj je htjela da se epizode ipak emitiraju. Tužna sudbina zatekla je i neke druge kandidate domaćih realityja