Obavijesti

Show

Komentari 0

Ljubavna pjesma D'Beni Benda '100 godina', napokon je vani

Ljubavna pjesma D'Beni Benda '100 godina',  napokon je vani
1

D'Beni bend nastavlja vrijedno raditi na novim pjesmama te nam predstavljaju svoj novi singl i spot za pjesmu '100 godina', Glazbu za singl potpisuje Denis Dumančić

VIDEO

Nakon što su osvojili radijske postaje sa svojim posljednjim singlom 'Vrijeme briše uspomene', D'Beni bend nastavlja vrijedno raditi na novim pjesmama te nam predstavljaju svoj novi singl i spot za pjesmu '100 godina'.

-Pjesma je ljubavne tematike kao i sam tekst u kojemu sam prepoznao svoju životnu priču te došao na ideju da se u spotu pojavi moja žena Barbara. Sviđa mi se što nismo morali glumiti u spotu i što kadrovi prenose iskrene emocije koje osjećamo jedno za drugo“, komentirao je frontmen grupe Daniel Beni.   

Glazbu za singl potpisuje Denis Dumančić, tekst Nenad Ninčević, aranžman Igor Ivanović dok je za spot zaslužan Tomislav Pović. 

Spot je sniman na nekoliko lokacija, a jedna od zanimljivijih je svakako Tunel-Ri koji se nalazi ispod samog grada Rijeke. Koristio se u 2.svjetskom ratu te je nedavno otvoren za turističku namjenu, a dečki su posebno ponosni  što su imali čast prvi snimati u Tunelu. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Spot za pjesmu možete pogledati i na linku:

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće
PROMO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće

Nizozemski Verknipt na svoje premijerno izdanje Verknipt Croatia Holiday Festivala ovog ljeta dovodi zvijezde hard techno scene te najavljuje svoj najveći line-up dosad

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car
PROMO

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car

Tokom slušanja albuma jasno je o kakvom se bendu radi - pjesme su duhovite, upečatljive i neke od njih uvijek će vam izmamiti osmijeh na lice, ali daleko je to od površne duhovitosti, svirka je čvrsta i rifovi osvajaju.
Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare
PROMO

Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare

'Mama care' nova je rock dizalica grupe Donkey Hot kojom ova fantastična petorka najavljuje svoj album prvijenac