Obavijesti

Show

Komentari 542

Poslastica za sve ljubitelje vina: Pošto crni Thompson?

Poslastica za sve ljubitelje vina: Pošto crni Thompson?
1

VINO NA USNAMA Butelje se prodaju za četrdesetak kuna. Pjevačev menadžer Barišić smatra da su ih hercegovački vinari trebali pitati za dozvolu korištenja Markova lika

VIDEO

Potražnja za hercegovačkim vinima s Thompsonovim likom ne prestaje. Marko Perković ih je kušao, svidjela su mu se i rado mu svako malo darujemo butelje, kaže Slobodan Odak, vlasnik vinarije Odak iz Čitluka.

Proizvodnja je počela prije dvadesetak godina kad je kafić 'Thompson' iz Čapljine od vinarije naručio boce od dva decilitra tog vina. Napravili su limitiranu seriju.

Marko rado pije Thompsona

- Sjajno su im išla, pa su tražili i butelje. Sad ih naručuju iz cijele Hrvatske, a najbolje se prodaju uz granični prijelaz - rekao je Odak. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Samo za kafić 'Thompson' napravili su oko 2000 butelja jer su gosti htjeli samo to vino. Butelja u trgovinama stoji 40-ak kuna. Odak tvrdi da je Thompson (50) pohvalio njihova vina, no pjevačev menadžer Zdravko Barišić smatra da vinarija nije profesionalna.

- Taj njihov potez je neposlovan. Bilo bi pristojno barem pitati za dozvolu korištenja njegova lika. Marko zna za ta vina, ali nikad nije dogovorena poslovna suradnja - tvrdi Barišić. Dodaje da na tržištu trenutačno nema drugih proizvoda na kojima se koristi lik pjevača.

U vinariji ne vide problem jer Marko za vina zna otkad su počeli s proizvodnjom.

Osim butelja s njegovim likom, Marku su, hvale se u vinariji, poklonili i vino s kojim je papa Ivan Pavao II. služio misu u Sarajevu 1997. I Thompsonov kum i kolega Mate Bulić (59) dobio je bocu, koju neće otvoriti.

- To je blagoslovljena boca koju nisam otvorio čak ni kad su mi se unuci rodili. Želim da me s njom sahrane - kaže Bulić. Kralj dijaspore u svom vinskom podrumu ima i vina s Thompsonovim likom. Otvara ih samo kad mu dođu posebni gosti jer su profinjena. 

Seve i Igor kao Braco i Seka

Njegov lik dosad nitko nije koristio na proizvodima, no Severina (44) i njen muž Igor Kojić (29) za vjenčanje 2015. dobili su poklon od požeške tvornice Zvečevo. Njihova imena i datum vjenčanja stajali su na 600 čokoladica Braco i Seka. Njih su mladenci darovali gostima. Iz udruge Baranjski leptirići kritizirali su gestu Zvečeva jer su se ranije oglušili na njihove molbe da slatkiše doniraju bolesnoj djeci.

Slobodan Odak tvrdi da pjevač uživa u tom vinu

'Nema problema s proizvodnjom vina i etiketom. pa Perković ih uvijek rado pije'

Thompsonov menadžer smatra da su vinari neozbiljni

'Neozbiljni su jer poslovnu suradnju s njim nikad nisu dogovorili'

Sprema novi album

Pjevač se priprema za snimanje svojih ljubavnih balada    

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 542
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'