Obavijesti

Show

Komentari 9

Prava zbrka: Lungić koji nije lungić i juha koja nije predjelo

Prava zbrka: Lungić koji nije lungić i juha koja nije predjelo
6

Dok je Luka propuštao druge tijekom borbe za namirnicama, neki su zaboravili što trebaju uzeti jer se nisu snašli. Tako je Željko uzeo teletinu, misleći da je svinjski lungić

VIDEO

Kako je počela, epizoda je još dobro i završila. Uz svu strku i paniku kod biranja namirnica zbog koje su neki parovi ostali bez većine sastojaka, pred žiri su stigla u potpunosti improvizirana jela. Zahvaljujući dobro naćuljenim ušima i prisluškivanju, neki su domaće juhice uspjeli pretvoriti u manje-više uspješna topla predjela. 

Za Crvene je ovo bio pravi dramatični strest-test. Za početak, većina parova nije uspjela kupiti sve željene sastojke u dućanu. Dok je kavalir Luka olako propuštao druge tijekom borbe za namirnicama, neki su jednostavno zaboravili što trebaju uzeti jer se nisu snašli u gužvi. Željko je tako uzeo teletinu, misleći da je svinjski lungić, a Honorata je umjesto špinata, dobila raštiku. Znaju li što su stavili u košaricu, provjeriti je došao Špiček.

- Dobro obratite pažnju koji je to komad mesa. Gledam vas kako radite s tim takozvanim lungićem i s kojim nožem ga režete. Za vašu informaciju, dobili ste komad mesa od telećeg buta koji se u narodu zove i 'lažni biftek' - objasnio je Špiček Željku i Snježani da su već u startu pogriješili jer su meso krivo obrađivali.

Zatim je na red došla i famozna juha, koju je pripremala većina natjecatelja. Međutim, žiri je u obilasku radnih jedinica nekoliko puta naglasio da juhu čak i u restoranima nude kao posebno jelo pa su brže-bolje natjecatelji mijenjali recepte i u zadnji čas pred žiri donosili inačice toplih predjela. 

S obzirom da nitko od kandidata nije koristio svinjsku mast, Špiček je odlučio počastiti ekipu šniticom kruha s masti i soli, a Željka naglasila kako bi ih time željeli 'podsjetiti od kud su i što im baka poručuje'.

Sve u svemu, najboljim su se pokazali Marina i Mario koji su za svoj Szekely gulaš i rižoto s kozicama i kruškama dobili najbolje ocijene, ukupno 22, dok su Jurica i Petar napokon pokazali svoje kulinarsko umijeće s polpetama od štuke i rižotom (19 bodova). 

Najlošije ocijenjeni su Silva i Dražen, koji su zajedno s Katarinom i Lukom i dalje na dnu ljestvice ukupnog rezultata.

 Budite uz novu epizodu 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' i sutra u 20:45 na RTL-u, kada netko od Crvenog tima napušta show.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Tužne sudbine reality lica: Vice umro nakon 'Večere',  Saša iz 'Farme' nije dočekao sina...
MILJENICI PUBLIKE

Tužne sudbine reality lica: Vice umro nakon 'Večere', Saša iz 'Farme' nije dočekao sina...

Nakon snimanja 'Večere za 5' ribar Vice je preminuo, a njegova obitelj je htjela da se epizode ipak emitiraju. Tužna sudbina zatekla je i neke druge kandidate domaćih realityja
Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama