Obavijesti

Show

Komentari 79

Kao sestra blizanka: Rozginu dvojnicu često traže autogram

Kao sestra blizanka: Rozginu dvojnicu često traže autogram
6

DIJELI AUTOGRAME Marijana Šmorhaj (19) radila je kao konobarica. Često se slikala s gostima i dijelila im autograme na računima. Misle da joj je Rozga majka

VIDEO

Često me nepoznati ljudi pitaju je li mi Jelena Rozga (37) mama. Znali su me zezati da sam njezina izgubljena i nepriznata kći. Komentiraju da smo nevjerojatno slične i čude se kako nismo u rodu, kaže Marijana Šmorhaj (19).

Rođena je u Njemačkoj, odrasla u Poreču, gdje je završila Ugostiteljsku školu. Marijana je donedavno radila kao konobarica u kafiću.

- Puno gostiju se željelo slikati sa mnom i tražilo od mene autogram, a ja bih im iz zezancije šarala po računima - priča mlada Porečanka. Dodaje da je i roditelji znaju zvati Rozga, pogotovo kad nakovrča kosu. Imaju i slične oči, kosu i ten.

- Imamo sličnu frizuru, ali ne kopiram je. Nisam zbog nje obojila kosu u plavo. Dosad sam imala crnu, smeđu, ljubičastu boju, ali s Rozgom su me počeli uspoređivati tek kao plavušu - govori nam atraktivna Porečanka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Iako joj je otac glazbenik, koji s bendom nastupa na svadbama i u klubovima, Marijana ne pjeva za novac.

- Tata me stalno zove da idem s njima na gaže i glumim Jelenu Rozgu, ali nikad nisam išla - smije se Marijana. Dodaje kako voli pjevati, ali samo sebi za dušu, kod kuće ili s prijateljima.

Voli slušati domaću i narodnu glazbu. Sluša i Severinine (42) pjesme, ali za nju je Rozga kraljica estrade. Bila je na samo jednom njezinom koncertu, prije nekoliko godina u Poreču.

- Najdraža njezina pjesma mi je ‘Tsunami’. Voljela bih otići na koncert, pa i upoznati je. Za to nemam prilike jer jako rijetko pjeva u Istri, a kad ja mogu doći u Zagreb, nema koncerta - priča dvojnica, koja se čak i odijeva slično kao pjevačica.

- Rekla bih da se odijevam kao sve moje vršnjakinje. Volim minice i štikle - kaže.

Jelena nije željela prokomentirati svoju sličnost s mladom senzualnom Istrankom.

Pjevačica od medija vješto skriva svoje ljubavne veze, ali nekoliko puta je istaknula kako bi voljela imati dvoje djece.

- Sad se već javljaju i neki pritisci sa strane, od moje obitelji, osobito od majke, koja bi bila najsretnija da rodim dijete. Voljela bih imati sina i kćer, ali da prvo bude curica - izjavila je pjevačica u jednom intervjuu.

Obje ljepotice imaju sličan stil odijevanja

I Marijana poput splitske ljepotice voli fotografije objavljivati na društvenim mrežama. Njezine modne kombinacije vrlo su slične onima od pjevačice. Obje nose izazovnu odjeću nježnih tonova.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 79
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'
Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden