Obavijesti

Show

Komentari 37

Sramežljivom Kroli neugodno je kada ga djevojke pogledavaju

Sramežljivom Kroli neugodno je kada ga djevojke pogledavaju
7

Naš čitatelj jedva je prepoznao istesanog mladića koji se Zagrebom vozio u tramvaju te sramežljivo izbjegavao poglede znatiželjnih suputnika

VIDEO

Kad je Ivan Krolo (31) spazio kako ga nekolicina djevojaka pogledava i potiho komentira njegov novi izgled, nasmijao se, zacrvenio te skrenuo pogled u pod.

Natjecatelj showa 'Život na vagi' splitsku je adresu, gdje živi s roditeljima, nakratko zamijenio zagrebačkom pa se metropolom šetao ležerno odjeven.

Na sebi je nosio sportsku majicu kratkih rukava u kojoj su mu se nazirali bicepsi koje je istesao u showu. Odjevna kombinacija u tamnim bojama dodatno je suzila liniju simpatičnog Dalmatinca koji i dalje strpljivo topi salo. U show je ušao sa 128,9 kila pa je oduševljeno slavio na posljednjem vaganju kad je sa 112,6 spao na 104,2 kilograma.

Čini se da bivši sportaš, koji se hvalio kako je nekoliko godina trenirao ragbi, lakše podnosi mukotrpne treninge od svojih suparnika zahvaljujući kondiciji koju je stekao u mladosti.

- Svojim sam protivnicama iz showa preporučio da se počnu baviti ovim sportom. Nema većega gušta nego iskoristiti sunčan dan i baciti se na ragbi - rekao je Ivan.

Krolo u rodnom Splitu radi kao teniski trener, a u slobodno vrijeme, hvali se, daje besplatne satove siromašnoj 12-godišnjakinji. Bivši profesionalni sportaš prije nego što je ušao u izolaciju mjesecima se jadao prijateljima kako se sam ne uspijeva natjerati da smršavi.

Premda se uglavnom hranio dalmatinskim specijalitetima i tamanio hranu pripremljenu na maslinovu ulju, Ivanu su se kilogrami uporno “primali”. Povjerio je obitelji i najbližim prijateljima da ga na skidanje kilograma mogu natjerati samo stega i disciplina, zbog čega se prijavio u show.

- Ni sam ne znam hoću li ovo uspjeti progutati. Jako je mastan ovaj burek - komentirao je Splićanin dok je žvakao nekoć omiljeni mu pekarski proizvod.

U izolaciji se Krolo drži strogog režima prehrane pa je prestao jesti kruh, dok su sva jela pripremljena na kokosovu ulju. Krolo se žalio da jedva guta komade bureka koji je morao pojesti kako bi si osigurao imunitet te nastavio topiti kile u showu.

BORBA TRAJE Vlatka, koja je u showu skinula 14,5 kilograma, jedva čeka obući minicu. Samohranom ocu Damiru kći se našalila da mu fali komad trbuha

Kad sam izašla iz izolacije, djeca su bili oduševljena što sam se vratila doma iako im je bilo žao što sam ispala, kaže Vlatka Birač (32) iz Zagreba.

Samohrana je majka troje djece, Zare (9), Kiare (7) i Vite (5), koja je tjeraju da nastavi s vježbanjem.

- Najveća mi je želja otići u šoping jer još se štedim s kupovinom. U showu sam skinula 14,5 kilograma. Ušla sam sa 114,4 kile. Kad vaga bude pokazivala 75 kilograma, počastit ću se minicom i s nekoliko pari cipela s visokom petom jer ih nisam nosila godinama - kaže Vlatka.

Vozač Damir Leskovec (45) iz Zagreba u showu, u kojem je bio 48 dana, izgubio je 22 kilograma. Kad je ušao u kuću, imao je 173,9 kila.

- Naučio sam kako zdravo živjeti, no to će teško biti izvedivo u stvarnom životu. Tamo smo to živjeli. Vani počinje borba za život - kaže Damir. Tvrdi da se većine toga pridržava, no kaže da mu je teško jer je zdrava hrana skuplja, a i teško mu je jer kao vozač ima smjene i po 12 sati.

- Bit će teško. Znam kako je bilo prije. Obično ne stigneš jesti cijeli dan, pa dođeš doma i udri - kaže Damir.

Kad je izašao iz showa, kći Valentina (20) našalila se da je izgubio komad stomaka. Damir je samohrani otac. Supruga mu je preminula od mutiple skleroze prije 15 godina. Njihova kći Valentina tad je išla u prvi razred osnovne škole.

- Nismo joj rekli da je mama umrla, nego da je zaspala - kaže Damir.

Borba sa supruginom bolešću trajala je gotovo devet godina. Kći Valentina je, kaže, živjela s tim da će joj majka jednog dana umrijeti.

- Bilo je teško. Nemaš se kome obratiti - kaže Damir, koji je prazninu u životu nadomještao hranom. No nada se da će sad uspjeti prakticirati zdrave prehrambene navike.

Maturantica Hana Sokač (18) iz Križevaca počela je jesti zbog depresije.

- Bilo mi je teško nakon razvoda roditelja pa sam kad je otac otišao, njegovu ljubav nadomještajala hranom. Sad me podržavaju prijatelji iz škole i razrednik - kaže Hana. S ocem se sad vidi jednom godišnje na nekoliko sati, a on joj je rekao da je ponosan na nju zato što je smršavjela.

- Trener Mario me oduševio jer me natjerao na vježbanje što nisam mogla samu sebe 18 godina. Pravi je prijatelj i psiholog - zaključila je Hana. Dodaje kako je u njemu na jedan način vidjela očinsku figuru.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 37
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?
UPOZNAJTE 15 FINALISTICA

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?

Tek će jedna od nekoliko tisuća djevojaka, koje se godišnje diljem svijeta prijavljuju na najprestižnije natjecanje na svijetu, Miss Universe, ima priliku za svjetski mandat i krunu.
Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'
VIŠE NEĆE BITI U ŽIRIJU

Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'

Melkior Bašić i Damir Tomljanović odlaze iz žirija 'MasterChefa', a njihov kolega Stjepan Vukadin sad je podijelio njihovu zajedničku fotografiju