Obavijesti

Show

Komentari 84

Tomislav i Barbara su obnovili ljubav, ostali grcali u suzama

Tomislav i Barbara su obnovili ljubav, ostali grcali u suzama
11

Farmersko jutro bilo je nabijeno snažnim emocijama, a nema farmera koji nije pustio suzu. Rijeke suza bile su uzrokovane pismima obitelji na koje nitko od njih nije mogao ostati imun

VIDEO

Inače sam emotivna osoba. Nisam dobio pismo niti čuo brata mjesec i kusur dana tako da mi to masu znači. Mogu reći da sam neke od najtežih trenutaka u životu prošao s bratom i zato mi to puno znači, kazao je Ante grcajući u suzama.

Najuzbuđenija je bila Barbara koja je počela skakati od sreće, a Josipa nije znala kako bi opisala svoje osjećaje.

- Jedna nada i jedan vjetar u leđa. Znam da me podržavaju. Ovako nešto mi je trebalo - zaključila je.

Na Staroj farmi, uz suze radosnice bilo je i smijeha.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Dragi Kiki, lijepo je vidjeti kad si nasmijan i zaljubljen. Slobodno nam dovedi sneju, ako je dobra tebi, valja i nama - stajalo je u Kristijanovom pismu, na što se on slatko nasmijao. Iako je Kristijan prošloga tjedna pobjedom u mini dvoboju osvojio pismo obitelji, ovo ga je još samo dodatno učvrstilo.

- Mislim da bih mogao izdržati do kraja - uvjereno će Kristijan.

Jasmini je pisala sestra koja ju je podsjetila na ono što su ih učili roditelji, da je najvažnije biti čovjek.

- Ovo pismo mi je dalo još veću svrhu da ostanem ovdje. Sad pogotovo ni u jednom trenutku ne želim izaći van - čvrsto je kazala Jasmina.

Koliko zapravo zeleni certifikat znači prilikom prodaje namirnica na Sajmu, još jedanput se uvjerila zelena zajednica. Budući da su zbog nečiste sobe za sluge ostali bez zelenog certifikata, na Sajmu su Gazdarica Daniela i Darko zaradili samo 60 dukata, dok su Gazda crvene zajednice Goran i njegova pomoćnica Barbara s certifikatom zaradili duplo više – 120 dukata.

- Ljuta sam sama na sebe. 60 dukata nije baš puno, evo kupit ćemo stvari koje su nam najosnovnije - bila je ljuta Daniela, a s njom je ljutnju dijelio i Darko.

- Ovo je najlošiji tjedan do sad i to sve zbog njih što nisu čistili svoju sobi - zaključio je.

Na Sajmu su Gazde upoznali gospođu Maricu koja ih je naučila kako izrađivati svijeće. „To stvarno nije teško. Mislio sam da će trebati više živaca, ali samo treba parafin otopiti.“ komentirao je Goran, a za sljedeći Sajam obje zajednice morat će sami izraditi svijeće.

Po povratku sa Sajma Gazdarica Daniela održala je farmerima bukvicu.

- Ne želim idući tjedan da se tako nešto desi. Želim da radimo svi skupa. Ako popustimo, crvena zajednica je pobijedila. Više nema opuštanja - rekla je.

Kako je i sama kazala, njezin stil upravljanja zajednicom je čvrst i strog, premda se zajednica s takvim pristupom nikako ne slaže. Kristijan je priznao kako je njezina reakcija bila pretjerana, a najogorčenija bila je Jasmina.

- Ne dozvoljavam nikakvo izderavanje na sebe i povisivanje tonova, a ni agresivnost. Ako je mogu ja umanjiti kao jako dominantna osoba, onda je možeš i ti kao jedna Gazdarica -  izjavila je Jasmina.

- Zbog tog sam načina pobjegla iz crvene zajednice i ne želim da mi to predstavlja problem i ovdje. Deračina, izderavanje, nametnuta vlast i to. Bolje joj je da bude malo blaža prema nama, ipak smo mi obitelj - dodala je.

Farmeri su dan također proveli vježbajući. Međutim, dok ih je Mario trenirao, Tomislav je u jednom trenutku primijetio da su konji počeli bježati u šumu te je ostavio vježbanje i krenuo trčati za njima. Iz prvog pokušaja nije ih uspio pronaći, a kasnije mu se u potrazi pridružio Mario. Za razliku od njega, farmeri crvene zadruge nisu željeli Tomislavu pomoći tražiti konje.

- Neka on sam dobije kaznu. Oni su njemu rekli da su konji njegova briga, a ne naša - izjavio je Goran. Nakon dužeg traženja, konji su ipak pronađeni te vraćeni u štalu.

- Ja i Mario smo dali sve od sebe, hodali smo po mraku u šumi iako sad po šumi ima veprova, lisica. Nije ti baš svejedno - komentirao je Tomislav.

- Meni su konji drage životinje. To su plemenite i drage životinje koje ja obožavam  i meni je konj smirenje. Meni je konj terapija. U njemu vidim sve. I kad ga jašem i kad ga kad ga češljam i hranim, to radim sa zadovoljstvom i sa srcem - rekao je.

Iako su im kreveti još uvijek razdvojeni, nakon što su legli u krevet, Tomislav je uhvatio Barbaru za ruku.

- Dok ja tebe imam, ja se ne moram ničega bojati - šapnuo joj je. 
 

 

NE PROPUSTI

Nova epizoda najgledanijeg online talent showa u regiji - svaki četvrtak u 12:00

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 84
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'