Obavijesti

Sport

Komentari 398

Davor Šuker napao je novinara te mu istrgnuo mobitel iz ruke!

Davor Šuker napao je novinara te mu istrgnuo mobitel iz ruke!
3

Predsjednik HNS-a Davor Šuker prišao je novinarima Indexa, kojima je HNS ranije zabranio dolazak na "presice", te je jednom od njih istrgnuo privatni mobitel iz ruke

VIDEO

Incident i napad na novinare bili su uvertira u potpisivanje ugovora između Hrvatskog nogometnog saveza i navijačke udruge "Uvijek vjerni". 

U zagrebačkom hotelu Hilton predsjednik HNS-a Davor Šuker napao je novinara Indexa, istrgnuo mu mobitel iz ruke te zabranio ulazak na konferenciju za novinare. Novinari Indexa sve su snimili na kameri.

Otvoreno pismo zabrane rada novinarima

Ranije je HNS u otvorenom pismu objavio kako sportskoj redakciji Indexa zabranjuje dolazak na utakmice hrvatske reprezentacije, ulazak u prostorije Saveza i konferencije za novinare zbog, kako su iz Šukerovog saveza objasnili, senzacionalističkog novinarstva te poziva na bojkot reprezentacije.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Indexovi novinari Dario Dalmacija, Dea Redžić i Zvonko Alač došli su na konferenciju za novinare u Hilton unatoč zabrani, no dočekao ih je zaštitar. Sokol Marića. Nakon što su mu rekli za koju redakciju rade, zaštitar im je zabranio ulazak. 

Šukerov "đon" s leđa

U tom je trenutku došao glasnogovornik HNS-a Tomislav Pacak koji je novinarima Indexa objasnio kako nemaju pravo ući na "presicu" jer to nije javni događaj. 

Razgovor između novinara i glasnogovornika snimao je Indexov novinar Alač kao i njegov kolega Dario Dalmacija. 

Potom je Indexovim novinarima s leđa došao Davor Šuker u pratnji zaštitara i povjerenika za sigurnost Zorana Cvrka. Šuker je istrgnuo mobitel Indexovom novinaru i produžio u dvoranu. Nakon nekoliko minuta Zoran Cvrk je izašao iz prostorije u kojoj je bila "presica" i vratio je mobitel novinaru.

- Nije se dogodilo ništa - komentirao je Cvrk ponašanje predsjednika HNS-a.

No nešto se ipak dogodilo. Ovo je Hrvatska, a ne Sjeverna Koreja, a zabrana rada novinarima i portalima koji su se usudili kritizirati reprezentaciju i njezino vodstvo te ovaj potez Šukera korak je kojim je HNS prešao granicu dobrog ukusa. Šuker je nekoć oduševljavao naciju na nogometnim terenima, no sad je u civilu zabio gol iz zaleđa.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 398
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...
Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener