Obavijesti

Sport

Komentari 7

Goluža: Ne zamjeram igračima ništa, ali neka slušaju trenera!

Goluža: Ne zamjeram igračima ništa, ali neka slušaju trenera!
1

Meškov je u svom Brestu pobijedio PPD Zagreb 23-19 i osvojio treće mjesto u SEHA ligi. Zagrebaši su regionalnu sezonu zaključili s dva poraza, ali i s gomilom upitnika...

VIDEO

Još jednu sezonu SEHA liga Zagreb je završio s dva poraza na Final Fouru u Brestu. Nakon Vardara u polufinalu, bolji je bio i domaćin Meškov (23-19) u "utješnoj" utakmici, borbi za treće mjesto. U dva polufinala bio je hrvatski rukomet u 2017., oba puta završilo je četvrtim mjestom. Prvo na SP-u u Francuskoj, a sad i na ovom, koji ipak ima neusporedivo manju težinu. Pa je sve to i nekako lakše podnijeti.

- Eto, ispada da se navikavam na ta četvrta mjesta - s kiselim smiješkom kazao je Ivan Stevanović, čovjek koji je bio u obje te momčadi.

Skupio je devet obrana u borbi za treće mjesto, a na drugoj strani sjajan je bio Ivan Pešić, koji ih je skupio 13.

- Ne znam koliko je on bio prevaga, ali činjenica je da je jako dobro branio u prvom poluvremenu, što se za nas dvojicu baš i ne može reći. Ukupno gledajući, ovo je bilo bolje nego u polufinalu, u drugom dijelu primili smo samo devet golova, ali i oni su bili dobri. Meškov je zaista jako dobra momčad, svake godine ulažu sve više i više, a to se i vidi. Zasluženo su pobijedili - priznao je Stivi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Trener PPD Zagreba nije se lako mirio s porazom, silno je želio nešto napraviti, no jednostavno nije išlo.

- Napravili smo neke promjene, rotacije, ali znao sam da će biti teško nakon samo dva prava treninga. Mogu biti zadovoljan s obranom, s još nekim detaljima, ali nedostajalo nam je koncentracije na kraju - rekao je Goluža i dodao:

- Problem je bio u broju ponavljalja. Mi napravimo dvije izvrsne akcije, ali nismo dosljedni. Vidimo da to funkcionira, a krenemo izmišljati nešto drugo. A to se dobija s treningom.

Vremena za trening sad će biti kudikamo više, PPD Zagrebu ostalo je samo domaće prvenstvo, odnosno priprema za sljedeću sezonu. U kojoj će, ako je vjerovati Goluži, za početak biti potrebno slušati trenera.

- Kažete da je Pešić dobro branio, ali ne bih ja isticao Pešića, nego naše glupe šuteve. Trener je rekao da se puca gore, visoko, i to ima da se napravi! A ne nisko, poluvisoko. To je sve Peša lovio - naljutio se na trenutak Goluža pa zaključio:

- Bez obzira na poraz, čestitao bih igračima na volji, želji i htjenju. Dobili smo neke pozitivne stvari u svemu ovome i ne mogu ništa zamjeriti igračima, osim na tom manjku discipline. Unatoč svemu, dvije lopte su na kraju odlučivale da utakmica ode u potpuno neizvjesnost.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram