Obavijesti

Sport

Komentari 10

Goluža upozorio: Dečki, igrač se postaje krvavim koljenima...

Goluža upozorio: Dečki, igrač se postaje krvavim koljenima...
1

Svaka čast Vardaru, ali sami smo krivi što smo ovako uvjerljivo izgubili utakmicu, kazao je trener PPD Zagreba nakon poraza 36-28 od Vardara u polufinalu SEHA lige

VIDEO

Nije se osjećalo pretjerano razočaranje u glasu Slavka Goluže nakon uvjerljivog poraza u polufinalu SEHA lige. Prekratko je na klupi PPD Zagreba da bi nešto bitno uspio promijeniti, a i protivnik je bio takav da je svaka pogreška bila iznimno skupa. A njegovi igrači su ih napravili gomilu, puno i previše.

- Uz dužno poštovanje prema Vardaru, kojem želim svu sreću u finalu, sami smo krivi za ovako visok poraz. Utakmicu je usmjerio njezin početak, odnosno naše tehničke pogreške u početku. Ukupno smo napravili čak 11 tehničkih pogrešaka, a to je definitivno previše za ovakvu utakmicu. Na taj se način ne može igrati protiv Vardara - rekao je Goluža.

Vardar je, činilo se, utakmicu odradio rutinski, cijelo vrijeme su Makedonci držali Zagreb na pristojnom odstojanju, a za to im čak i nisu bili potrebni golmani. Njih trojica, Šterbik, Milić i Angelov, zajedno su imali samo četiri obrane! Nisu baš ni Zagrebovi blistali, Stevanović i Skok imali su ih šest, zato je valjda i palo debelo preko 60 golova. I zato Zagreb nije došao u pravu šansu da se vrati u utakmicu nakon lošeg početka.

- Kad smo se i približili, bilo je to kod 25-20, imali smo tri napada zaredom s igračem više, ali mi smo u tim trenucima promašili tri zicera - analizirao je Goluža, još vruć nakon utakmice, pa poslao poruku svojim igračima:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Igrač se postaje samo krvavim koljenima. I to neka svi zapamte. Bez obzira na poraz, bilo je u našoj igri i dobrih stvari, izdvojio bih Šušnju, Mandalinića, Pavlovića, Horvata, Jotića, Tončija Valčića i Miklavčiča. Svi ostali će u budućnosti morati dati puno više.

Nije spomenuo u tom pozitivnom dijelu priču Vorija, Cingesara, Kontreca, Šebetića, Markovića, Josipa Valčića, Markoskog, golmane... Neki nisu ni igrali, neki su igrali jako malo, ali svi bi se oni valjda trebali pronaći u ovoj kritici, iako prostora itekako ima i kod onih koje je Goluža pohvalio. Zagreb, naime, općenito ne izgleda dobro.

- Loši detalji koje smo detektirali u momčadi potvrdile su se i u ovoj utakmici, ali mislim da se vidjelo i da smo nešto radili u ova dva, tri treninga koja smo dosad odradili - rekao je Goluža.

Vodio je PPD Zagreb, u mislima je klub, ali sjetio se i reprezentacije.

- Drago mi je što sam vidio Cindrića, Karačića i Čupića u jako dobrom izdanju, to me veseli budući da nas u siječnju sljedeće godine čeka velik izazov na Europskom prvenstvu u Hrvatskoj - zaključio je Goluža.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...
PIŠU ŠPANJOLSKI MEDIJI

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...

Kroos i Modrić su ove sezone bili samo jednom starteri, protiv Atletica u prvenstvu, kada je Real izgubio. Njemački veznjak obično počinje, pogotovo u najvažnijim utakmicama, dok Modrić čeka šansu s klupe
Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi