Obavijesti

Sport

Komentari 555

Izbacite ih iz Eurolige! Zvezda provocira tenkom iz Vukovara

Izbacite ih iz Eurolige! Zvezda provocira tenkom iz Vukovara
4

SRAMOTA U SRBIJI Delije su s gnjusnim provokacijama otišle korak dalje. Opet su izvijesile Vukovar na srpskoj trobojnici, a iznad toga je bio tenk. Telegraf piše, 'čuveni tenk iz Vukovara'

VIDEO

Navijači Crvene zvezde uoči utakmice protiv grčkog Panathinaikosa u košarkaškoj Euroligi opet su razvili sramotnu zastavu s Vukovarom na srpskoj trobojnici.

Ali ovaj put otišli su korak dalje s gnjusnim provokacijama. Iznad transparenta Vukovar bio je, kako pišu tamošnji portali, 'čuveni tenk iz Vukovara', što im god ta gnjusna tvrdnja značila. No točno tim riječima srpski Telegraf opisao je zastavu. 

Zanimljivo, kasnije je tekst izmijenjen i više u njemu nije stajalo da se radi o 'čuvenoj fotografiji tenka iz Vukovara', već su transparent opisali kao poruku 'da je Zvezdina mašina proradila'. No sačuvali smo screenshot izvornog teksta.

POGLEDAJTE VIDEO

Do kad će Euroliga okretati glavu?

Zvezda je slavila protiv Panathinaikosa 72-66 za sedmu uzastopnu pobjedu u Euroligi ove sezone. To je i ovosezonski rekord jer je aktualni prvak CSKA stao na šest pobjeda u nizu. Nažalost, i mi ćemo ovdje stati kad je riječ o košarci.

Euroliga već tradicionalno okreće glavu od odvratnih provokacija Zvezdinih Delija kojima nije strano veličanje četničkih popova i zločinaca. Srpski mediji pišu da zastavu s ćiriličnim natpisom Vukovar na trobojnici nose dečki iz Beograda, a ne kako su mnogi mislili navijači Zvezde iz Vukovara, kojih sigurno ima. I to nije sporno.

Četnički dernek

Sporan je transparent i sustavno izrugivanje Gradu heroju i svemu što je pretrpio u srbočetničkom razaranju u Domovinskom ratu. Isti transparent pojavio se nekoliko puta i na nogometnim utakmicama srpske reprezentacije.

U veljači prošle godine Zvezdini navijači  pjevali su četničku himnu 'Od Topole pa do Ravne gore', veličali su zločinačkog popa Đujića kao i pokojnog Zdravka Tolimira, ratnog zločinca koji nije dočekao pravdu, već je umro u Haagu iza rešetaka. 

Tolimir je bio general vojske Republike Srpske i desna ruka još jednog ratnog zločinca Ratka Mladića. Momčilo Đujić bio je zloglasni četnički vojvoda iz Drugog svjetskog rata odgovoran za masovne pokolje hrvatskog civilnog stanovništva u Dalmaciji. Nakon rata kukavički je pobjegao u SAD gdje je i umro 1999. godine. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 555
VIDEO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'
IGRAO ZA HAJDUK I DINAMO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'

Plus+ Srđan Mladinić za 24sata: Igrao sam i za Hajduk i za Dinamo, ali nisam imao problema. Situacija s Brekalom otišla je predaleko, a volio bih da ‘bili’ osvoje naslov

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'
SAD JE 1-1

VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'

Futsal Dinamo ni iz trećeg pokušaja nije uspio pobijediti na Gripama. U drugoj utakmici doigravanja PH u futsalu Torcida je slavila 3-2, golom pred kraj drugog produžetka